Ainhoa Arteta a l'estrena de Prodigios a Madrid, el 13 de febrer del 2020

Ainhoa Arteta confirma els rumors sobre la seva salut i assenyala dues persones

La cantant va estar a punt de perdre la vida

Aquests últims 10 mesos han estat especialment durs per a Ainhoa Arteta. El setembre de l'any passat, la cantant patia un cop molt dur quan va haver de ser ingressada a l'UCI a causa d'una sèpsia, una condició que apareix quan hi ha una infecció dins de l'organisme. Per culpa d'aquesta malaltia, li van haver d'amputar diversos dits.

Després de molts mesos, la basca tornava a estar davant dels mitjans i va explicar el que veritablement li havia passat a El Hormiguero. «Gairebé em moro, però ho vaig saber després». I és que Ainhoa va estar durant sis dies en un coma induït.

Pla de perfil de la cantant lírica Ainhoa Arteta
Ainhoa Arteta va explicar-ho tot a 'El Hormiguero'. | GTRES
 

«Vaig patir una sèpsia, un còlic nefrític que se'm va complicar, em van induir al coma i em vaig salvar pels pèls, perquè soc al·lèrgica a la penicil·lina», explicava. Pel que fa a l'amputació d'una falange, va comentar que «va ser necessari».

«Durant el coma no em circulava bé la sang i tenia els peus i els dits de la mà dreta negres. Vaig perdre dos dits», va confessar. Després d'aquests moments tan durs, Ainhoa Arteta va sentir que «tornava a néixer» i així mateix ho ha demostrat públicament.

Ainhoa Arteta celebra el seu primer aniversari

Ainhoa Arteta ha decidit gaudir d'aquest estiu al màxim en companyia dels seus éssers estimats. Sobretot, de la seva filla Sarah Croft, fruit de la seva relació amb el cantant d'òpera nord-americà Dwayne Croft.

Així mateix, tant la cantant com la jove estan passant aquests dies de calor en un lloc que molts famosos escullen per gaudir de les seves vacances: les Illes Balears. La basca ha decidit gaudir d'uns dies de relax després d'aquesta època tan dura, acompanyada per Sarah. La veritat és que la seva filla va ser el seu suport més gran durant la malaltia.

Per aquesta raó, ha volgut celebrar, com ella mateixa anomena, el seu «primer any de tornada a la vida». I ha volgut publicar a Instagram un vídeo agraint totes les persones que l'han acompanyat durant aquesta època tan complicada.

«Per tots aquells que heu estat amb mi aquest primer any de tornada a la vida… Avui esteu tots presents des de metges, sanitaris, amics, família, teatres, col·legues. Els meus fills, gràcies a ells estic recuperada i feliç d'estar gaudint de cada dia, de cada moment per tots vosaltres», expressava.

Així que, per aquest motiu, mare i filla han volgut gaudir d'un temps juntes i han marxat per gaudir d'Es Vedrà. La mateixa Ainhoa Arteta ha ensenyat a tots els seus seguidors d'Instagram que s'ho està passant d'allò més bé amb Sarah.

«Es Vedrà! El meu primer any de la meva nova vida! La meva ànima. La que va tornar fa un any a incorporar-se en aquest mateix cos amb ferides de guerra».

«Amb els meus dos fills! La meva carrosseria resistirà amb aquests dos magnífics motors joves, nous. Ens ajudarem tots tres amb l'experiència i l'ímpetu d'aprendre i veure cada dia alguna cosa nova per volar encara més alt», escrivia.

Sarah Croft.
Per la basca, els dos pilars de la seva vida són els seus dos fills, Sarah i Iker. | GTRES
 

El gran projecte professional d'Ainhoa Arteta

La veritat és que hem pogut veure una Ainhoa Arteta totalment recuperada després de l'ensurt que va patir. Així mateix, està radiant gaudint de les seves merescudes vacances a l'illa.

Com era evident, immediatament la cantant va rebre nombrosos missatges d'afecte i de suport per part dels seus seguidors. Entre ells, destaquen els comentaris de la seva amiga Carmen Lomana, que li comenta un «felicitats!», i el de Fiona Ferrer, que escriu «belles totes dues».

La soprano es troba en la seva millor època tant personal com professional, ja que de mica en mica està girant full. Justament, aquest estiu promet molt per a la basca perquè té un projecte al cap al costat del seu amic Boris Izaguirre.

«És que no us podeu imaginar com n'estic d'il·lusionada! No puc explicar res més perquè no em deixen. Només dir-vos que és un somni per a mi poder estar tant de temps treballant en aquest projecte tan meravellós», comentava sobre això.

Es tracta de l'obra Trato de favor, una sarsuela escrita pel mateix veneçolà en què interpretarà la gran protagonista. D'altra banda, Lucas Vidal serà l'encarregat de la banda sonora.