Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sara Carbonero.

Sara Carbonero, enxampada flirtejant amb el passat mentre el seu xicot vol tornar

Sara Carbonero ha solucionat el problema a temps

Sara Carbonero es va separar d'Iker Casillas per començar una aventura en solitari i no va trigar a adonar-se allò que realment necessitava. Li van fer una proposta laboral molt atractiva a la ràdio, va acceptar i, de seguida, es va convertir en la reina de les ones. Els mitjans es fan ressò dels seus mèrits, però també de la seva vida personal perquè és un rostre important.

Sara Carbonero ha tingut dues relacions importants des que va formalitzar el seu divorci: amb el cantant Kiki Morente i amb Nacho Taboada. Amb aquest darrer encara no s'ha acabat l'amor, malgrat els inconvenients que han tingut. I és que el xicot de la periodista vol tornar a ser anònim perquè s'ha convertit en objectiu de tots els fotògrafs.

Muntatge fotogràfic del rostre de Sara Carbonero i un storie del seu perfil d'Instagram
Sara Carbonero sempre ha tingut molt bons amics | Instagram

Si bé Sara va estar molt enamorada de Kiki, finalment la seva relació no va funcionar perquè l'artista no és amic dels escàndols públics. No se sentia còmode sent el centre de la notícia, ja que només estava interessat a cridar l'atenció pel seu talent. El romanç no va acabar malament, de fet, segueixen sent amics i continuen mantenint contacte de manera puntual.

Recentment, Sara ha publicat un vídeo a les seves xarxes i el públic l'ha enxampat flirtejant amb el seu passat: gaudint de la música de diversos artistes. S'ha reunit amb un grup d'amics per delectar-se amb un grup flamenc, just el talent que Kiki Morente posseeix. Mentrestant, el seu xicot continua intentant tornar a ser anònim, però aquest propòsit sembla impossible.

Carbonero s'ha guanyat el cor de tothom, tant dels espectadors com de la premsa, perquè és tremendament educada. Sempre respon amb afecte les preguntes dels periodistes, malgrat que manté les distàncies per protegir-se. Té clar que no parlarà sobre la vida privada, marcant així els límits i no està disposada a traspassar-los.

Sara Carbonero torna a creure en l'amor

Sara està molt il·lusionada amb Nacho, a qui va conèixer gràcies a la seva amiga Isabel Jiménez durant una trobada especial per a tothom. Després de trencar amb Iker Casillas va trobar Kiki i la relació tampoc va funcionar, però ella no va perdre l'esperança. Té un bon concepte del cantant, per això flirteja amb el seu record sempre que té temps lliure.

Imatge de Nacho Taboada pel carrer.
Sara Carbonero continua sortint amb Nacho Taboada | Europa Press

Actualment, la periodista gaudeix de l'estiu al costat dels seus amics, als quals ha convençut per gaudir d'un grup flamenc. No hi ha ni rastre del seu xicot, potser ell també hi estigués, però no ha sortit a les imatges perquè no vol protagonisme. Així mateix, Nacho Taboada està plenament integrat al cercle de la presentadora perquè ha demostrat ser un home honrat.

L'exdona del futbolista respecta la voluntat de la seva nova parella i ha promès que farà tot el possible perquè els periodistes el deixin en pau. Però és impossible que ningú no es faci ressò de la seva presència, per més que ell intenti tornar a ser anònim. Alhora, és cert que cap mitjà ha fet comentaris ofensius perquè no té res a amagar.

Sara Carbonero sempre està molt ben acompanyada

Sara Carbonero ha passat moments delicats, però sempre ha tirat endavant perquè està envoltada de persones estupendes. Els seus amics no l'han deixat mai sola, ni quan es va separar d'Iker ni quan va tenir problemes de salut. No ha perdut mai el somriure i aquesta generositat ha fet que el públic la consideri un referent, doncs tothom està encantat amb ella.

Carbonero està centrada en els seus fills i en la seva carrera, l'amor és una cosa secundària a la seva vida, un complement. Cuida el seu festeig amb Nacho, però també treu temps per cuidar de si mateixa i gaudir dels seus, per això les imatges que ha publicat. L'han enxampat passant-s'ho molt bé i els seus seguidors estan encantats de veure-la somriure de nou.