José Fernando Ortega

José Fernando demana sortir del centre després de conèixer els motius de la baralla

José Fernando ja no pot més i necessita sortir per veure amb els seus propis ulls què està passant

José Fernando Ortega està internat en un centre de salut mental des de l'any 2017. El fill d'Ortega Cano i germà de Gloria Camila fa molt de temps que intenta superar els mals hàbits que el van conduir a viure en aquest centre psiquiàtric de Ciempozuelos, a Madrid.

De moment, no sembla que el jove pugui sortir d'allà de manera definitiva gaire aviat, cosa que no pot suportar. La veritat és que els últims dies, José Fernando Ortega ha seguit per televisió tot el que està succeint al si de la seva família i està molt alarmat pels esdeveniments que fan que el matrimoni entre el seu pare i Ana María Aldón trontolli cada vegada més.

José Fernando Ortega
José Fernando Ortega vol sortir del centre per assabentar-se dels motius de la crisi | GTRES

La notícia més impactant que ha rebut José Fernando és la gran discussió que haurien protagonitzat Ortega Cano i Ana María Aldón. A aquesta disputa també hi va intervenir la germana d'aquest, Gloria Camila, tan aviat com va finalitzar l'emissió de l'últim programa de Viva la vida.

José Fernando Ortega ja sap quins són els motius de la gran baralla

La tensió que es viu actualment a la casa familiar de Fuente del Fresno és insostenible. Fa tot just quatre dies el propietari de la finca va esclatar després que Ana María i Gloria Camila coincidissin alhora en aquesta casa familiar.

Això va fer enfadar molt la televisiva, ja que la modista de Sanlúcar va posar una condició a Ortega Cano per continuar vivint sota el mateix sostre ell. Tots dos havien arribat a un acord que Gloria Camila no podria coincidir amb la dissenyadora andalusa mai més.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Fernando Ortega està molt trist per la situació familiar | EUROPA PRESS

Ho van decidir així després dels menyspreus que ha patit Aldón per part de la germana de José Fernando Ortega i també ho va confirmar a Sálvame fa unes hores Kiko Matamoros. I la veritat és que, després d'aquesta gran disputa familiar, el pare de José Fernando cada cop està més nerviós.

Ortega Cano esclata com mai i preocupa molt José Fernando

Els nervis d'Ortega Cano han quedat palesos aquest dimecres quan Raúl Trigueros, un dels reporters més coneguts de Sálvame, es desplaçava fins a Costa Ballena. Ho feia per parlar amb l'exmatador de bous. A primera hora del matí, el membre de Sálvame s'acostava a ell mentre caminava al costat de la bicicleta per preguntar-li respecte a la crisi del matrimoni. Especialment, volia conèixer les seves impressions després d'aquella esbroncada de què tothom parla.

Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta
Ortega Cano ja no pot més amb la seva situació matrimonial | TELECINCO

Ortega Cano va posar el crit al cel i esclatava com mai. Ho feia exigint al reporter, totalment fora de si, que el deixés tranquil perquè pogués seguir amb la seva vida com havia fet fins ara.

Les desgràcies no venen soles i José Fernando ho sap

Va ser una reacció exagerada que José Fernando Ortega no s'esperava. El jove està esperant que li concedeixin algun permís al centre de salut mental per estar amb el seu pare com més aviat millor. Són unes hores molt crítiques per a ell i vol donar-li suport,  com ha fet sempre.

Per si no n'hi hagués prou, Ortega haurà de bregar demà divendres amb una altra notícia que el pot enfonsar completament. Es tracta de l'entrevista que Gema Aldón, la filla gran de la seva dona, ha concedit a Viernes Deluxe. És una seriosa conversa en què la noia exposarà el marit de la seva mare i la germana de José Fernando Ortega.