Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores, sense paraules davant la imminent arribada d'un nou germà: «Ho vull tot»

Rocío Flores s'assabenta de l'última decisió del seu pare

Rocío Flores va ser una de les persones que pitjor va assumir al seu dia que el seu pare se separés d'Olga Moreno. El que no entenia, en realitat, és que mantingués una relació amb Marta Riesco. La reportera havia estat molt amiga d'ella i, durant molt de temps, li va amagar la relació.

Però, passats uns mesos, les ferides es van tancant i han reprès la seva relació. Es va poder comprovar fa uns dies, quan van gaudir totes dues d'un concert a Marbella amb Antonio David.

Però el que no sabia Rocío és que, possiblement, molt aviat, arribi al món un nou germà. Almenys, aquesta és la intenció de Riesco. En un intent per consolidar la seva història d'amor, vol casar-se i ser mare.

Després d'uns mesos una mica convulsos, la periodista ha recuperat la tranquil·litat. Ja no s'amaga i declara el seu amor a l'exguàrdia civil sense por. Parla amb sinceritat de tots els temes que l'afecten.

La felicitat s'ha instal·lat a la seva vida i vol fer-ho públic. No té por a confessar tot el que sent pel seu xicot. Ha tornat a recuperar el somriure un cop s'ha allunyat de la primera línia mediàtica.

Imatge de Rocío Flores pel carrer.
Rocío Flores està pendent de les decisions que prengui el seu pare. | Europa Press
 

Ja no se la veu gaire davant de les càmeres, en un intent del seu programa per protegir-la. Confessa que se li posa «la pell de gallina» quan pensa com és de «feliç». «Ja era hora», confessa alleujada.

Continua dient que «bastant malament ho he passat i m'ho mereixia. Tant de bo quedar-me així, si us plau», demana.

Acaba de posar fi a les seves vacances, que ha gaudit al màxim amb el seu xicot. No hi van faltar els sopars romàntics ni les jornades de platja.

Però va destacar els moments que va compartir amb Rocío Flores durant l'estiu, una cosa amb què la noia possiblement no comptava. «Me l'estimo moltíssim», va aclarir. Explica que entre elles «no hi ha cap problema».

«Estem tots molt units i això és una cosa que era evident que passaria en el moment en què ens deixessin respirar. Que duri la calma», reclama.

Al seu moment, havien estat molt bones amigues. Tot i això, després de fer-se públic la relació entre Antonio David i la reportera, la jove no s'ho va prendre del tot bé. Va optar per separar-se d'ella i mantenir les distàncies.

Entenia que no podia trair Olga Moreno en aquell instant. Però també se sentia molesta perquè ningú no la va informar d'aquella relació. Els va demanar un temps per assimilar la situació.

Sembla que ara tot ha tornat a la normalitat. Recentment, se les podia veure juntes en una actuació al Starlite de Màlaga.

Rocío Flores s'assabenta dels plans de la seva amiga

Rocío Flores s'ha sorprès després de les últimes declaracions de Marta. Es declara molt enamorada del seu xicot i no li importa què puguin dir els altres.

«Antonio David, ho vull tot amb tu. Em vull casar, tenir fills. Estic boja d'amor», confessava la reportera de Mediaset.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David amb Marta Riesco i Rocío Flores en un concert. | GTRES
 

Confia que tot arribarà amb el temps, però «de moment no farem el pas». És a dir, els fills de l'excol·laborador encara hauran d'esperar per l'arribada del germà.

Rocío Flores confia que el seu pare prendrà les decisions més correctes. Li agradaria que pensés més amb el cap i menys amb el cor. Sap que portar un nou nen al món suposa una gran responsabilitat i ja seria el quart per a ell.