Rocío Flores amb mala cara a un plató

Rocío Flores renuncia després de comprovar que l'herència no és tan bona com pensava

Rocío Flores s'assabenta de tots els detalls

Rocío Flores s'acaba d'assabentar de tots els detalls sobre l'herència d'un dels membres de la seva família. I és que, al contrari del que semblava, tot apunta que el patrimoni no és tan bo com tothom esperava.

Fa uns dies, va sortir a la llum el darrer moviment que Ortega Cano havia dut a terme amb relació als seus béns materials. Tal com va explicar Carmen Borrego a Sálvame, el torero hauria pres una complicada decisió amb el seu testament.

Rocío Flores amb posat seriós en un plató
Rocío Flores no en sabia res | Telecinco

«L'última decisió d'Ortega Cano és posar la casa conjugal a nom de Gloria Camila», va començar explicant la col·laboradora de Telecinco. «'La casa del meu marit'», insisteix Ana María en això, ja que és conscient que aquesta no serà mai casa seva ni la del seu fill. «Estic convençuda que se n'assabenta per la família», afirmava Borrego.

Després de conèixer aquesta informació, molts van assegurar que, amb aquest moviment, l'àvia de Rocío Flores va voler beneficiar econòmicament la 'influencer', deixant així desprotegits els seus dos altres fills, José Fernando i José María.

«Ella s'espanta quan s'assabenta que la casa passarà a nom de Gloria Camila. Creu que hi ha una campanya darrere d'ella […] Ella té una inquietud respecte al moment en què es produeixi l'anunci de la separació. Crec que no està mirant per ella», va continuar explicant la col·laboradora de Sálvame.

«Té una gran preocupació pel dia que es materialitzi aquesta separació, per la situació i les condicions en què quedi la persona que tenen en comú i ella està lluitant per aquesta persona», prosseguia.

Ara, Rocío Flores s'ha assabentat dels motius reals que van portar el mestre a prendre aquesta complicada decisió. I tot sembla que apunta al fet que hi ha una suposada crisi econòmica assetjant al nucli familiar.

Rocío Flores s'assabenta dels motius reals

Rocío Flores s'acaba d'assabentar dels motius reals que van portar Ortega Cano a posar el seu habitatge a nom de la seva filla. I és que, al contrari del que s'havia dit fins ara, sembla que aquesta decisió és impulsada per la suposada crisi econòmica del torero.

Gloria Camila i Ortega Cano
L'àvia de Rocío Flores beneficia un dels seus fills | CatalunyaDiari

Segons ha sortit a la llum aquests últims dies, el vidu de Rocío Jurado hauria posat la seva casa de Madrid a nom de Gloria Camila per intentar salvaguardar part del seu patrimoni davant les dificultats financeres per les quals suposadament està travessant.

Tot i que aquesta teoria es queda una mica fluixa després de conèixer la informació que Sálvame ha compartit amb tots els seus espectadors. Aquest dimarts, 26 de juliol, aquest format de Telecinco va assegurar que el torero té uns ingressos mensuals molt per sobre de la mitjana.

«La meva companya Gema López deia que, potser, Ortega Cano podria estar travessant mals moments econòmics i que, per aquest motiu, podria haver estat aquesta jugada i podria haver necessitat l'aval de Gloria Camila», va començar explicant Sergi Ferré per posar en context.

José Ortega Cano a un photocall
Rocío Flores s'assabenta dels motius que han portat Ortega Cano a prendre aquesta decisió | Europa Press

«Jo no conec aquesta informació, però el que si puc dir és que Ortega Cano rep cada mes uns 18.000 euros dels tres locals que té llogats a Sant Sebastià dels Reis», va assegurar el reporter, deixant Rocío Flores sense paraules.

«Dels lloguers rep uns 18.000 euros i té una pensió d'uns 2.000 euros. Amb això, rep uns 20.000 euros al mes. A més a més, està apoderant un torero, que això comporta unes despeses i una inversió, per la qual cosa tampoc tindria aquests problemes econòmics. Jo ho descartava», finalitzava.