Risto Mejide en un plató de televisió

El català Risto Mejide anuncia emocionat l'arribada del nou bebè

Risto Mejide està contentíssim perquè el bebè naixerà d'aquí a uns mesos

Risto Mejide és un personatge televisiu conegut per tothom que ha deixat moments inoblidables a la televisió. Però, no només és un gran professional avalat per la seva llarga trajectòria. Des que el vam conèixer a Operación Triunfo, mai ha deixat de banda la seva faceta de pare. I és que quan s'apaguen les càmeres, el jurat de Got Talent España es fon quan té als braços la seva petita Roma.

Roma Mejide Escanes va néixer fa gairebé tres anys, més concretament, el 2 d'octubre del 2019. Durant aquests anys, el publicista i presentador de televisió ha complert tots els deitjos de la seva filla, que va néixer fruit del seu amor amb la influencer Laura Escanes.

Risto Mejide rep emocionat la bona nova

Durant els últims dies, Risto Mejide ha rebut una notícia d'algú proper que té a veure amb la maternitat i que el fa molt feliç.

Risto Mejide i la seva dona, la influencer Laura Escanes, posant en un photocall en la presentació d'un llibre
Risto Mejide i la seva parella estan feliços per l'embaràs de la seva amiga | GTRES

Es tracta d'una de les professionals en qui Risto va confiar fa temps per copresentar un dels programes que ha fet aquests últims anys. Es tracta de Todo es mentira, programa d'actualitat i entreteniment que Risto Mejide presenta de dilluns a divendres a les 16:00.

Risto Mejide ha vist com, sense gairebé esperar-s'ho, la seva amiga i companya de feina, Marta Flich, ha fet públic davant dels seus milers de seguidors la notícia que aviat serà mare. I la presentadora està pletòrica, evidentment.

La veritat és que Marta, que sol ser molt activa a les xarxes socials, ha cregut oportú publicar un post al seu compte d'Instagram. Ho ha fet per sorprendre els seus seguidors amb una de les millors notícies que els podia donar.

Marta Flich està embarassada, motiu d'alegria per al seu amic Risto

I és que es convertirà en mare d'un bebè, que naixerà fruit de la relació amb l'humorista i escriptor Edu Galán. Aquest és un dels fundadors de la revista Mongolia amb l'argentí Darío Adanti. I ha estat l'afortunat de, d'aquí a uns mesos, poder veure com arriba al món un nadó que ha deixat així de radiant la presentadora de Cuatro.

Marta Flich
Marta Flich està radiant després de comunicar la notícia | INSTAGRAM @MARTAFLICH

Acompanyada d'un vídeo a càmera ràpida en què mostra la seva prominent panxa d'embarassada, Marta Flich ha escrit aquesta significativa frase.«La meva corba de la felicitat», així ha volgut comunicar l'amiga de Risto Mejide que d'aquí a uns mesos tindrà el seu primer fill o filla. La col·laboradora de Huffington Post i presentadora de Todo es mentira es va casar amb l'escriptor Edu Galán fa tres anys.

Va ser el 17 de juliol del 2019 quan l'asturià i la valenciana van passar per l'altar. Aleshores, Galán va exposar a les xarxes una fotografia de la parella amb Arturo Pérez-Reverte. El cas és que aquest sembla haver estat l'artífex que Flich i el conegut humorista de Mongòlia comencessin la seva relació.

Reaccions a l'anunci de l'embaràs de la periodista de Cuatro

Així doncs, després que la presentadora valenciana anunciés la bona nova, les reaccions no s'han fet esperar.

Marta Flich
Marta Flich, en una imatge d'arxiu | EUROPA PRESS

El post ha arribat als 5000 likes i s'ha omplert de comentaris de cares conegudes de Mediaset com Verónica Sanz, Nuria Marín o el mateix Risto Mejide. També ha reaccionat l'excol·laboradora de Telecinco, Sonsoles Ónega, i ha volgut dedicar un comentari a la coneguda periodista.

«Família preciosa, enhorabona, valenta, il·lusió és poc», deia el missatge de Risto, que ha vist com la seva companya de batalles està més feliç que mai.