David Flores Carrasco amb el rostre de costat

La tieta de David Flores Carrasco no tornarà a entrar a casa pel seu mal comportament

David Flores Carrasco no ha pogut evitar preocupar-se per la 'influencer'

David Flores Carrasco està molt preocupat per la seva tieta. Després de tota la informació que ha sortit a la llum després del retorn d'Ana María Aldón, el jove s'acaba d'assabentar que Gloria Camila ja no és benvinguda a casa seva.

El darrer dissabte, 16 de juliol, la dissenyadora de moda va anar al plató de Déjate querer després de més d'un mes totalment desapareguda. Allí, va explicar alguns dels motius que la van portar a prendre aquesta dura decisió.

«Han passat coses que de cap manera permetré que passin més. No els ho permetré a ningú, això ho tinc molt clar, que m'humiliïn i permetin faltes de respecte…», va assegurar l'exconcursant de Supervivientes. Tot i que en cap moment va assenyalar directament la tieta de David Flores Carrasco, l'historial de retrets que totes dues comparteixen ha posat la influencer en el punt de mira.

«És el meu marit qui hauria d'haver posat límits. Penso que hi podria haver hagut solucions. Per a mi, una cosa important, hauria estat que digués "aquesta és la meva dona i la respecteu, tant si us agrada com si no"».

Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i David Flores Carrasco
David Flores està preocupat per la seva tieta. | Catalunya Diari

Ara, David Flores Carrasco s'acaba d'assabentar de l'última gran renyina que hi ha hagut dins d'aquest nucli familiar i que ha acabat de la pitjor manera possible.

David Flores Carrasco s'ha quedat sense paraules

David Flores Carrasco no sap què dir després de conèixer tots els detalls sobre la darrera gran renyina entre Ana María i el seu marit. Amb Ortega Cano a Costa Ballena (Cadis) i els rumors de separació sonant amb més força que mai, Sálvame ha fet públics els veritables motius que van desencadenar aquesta forta discussió familiar.

Aquest dimecres, 27 de juliol, Kiko Matamoros va ser l'encarregat d'esclarir tot el que havia passat dins del matrimoni. Tot apunta que la tieta de David Flores Carrasco hi ha tingut molt a veure. «Ana María li demana a Ortega i li posa una condició. Ella no vol coincidir amb Gloria sota el mateix sostre. És ella la que demana a Ortega Cano que no vol coincidir amb la seva filla».

«Quan Ana María ve de Telecinco, es troba amb Gloria i una amiga a la piscina de la casa familiar», ha assenyalat el tertulià.

En escoltar aquesta informació, Kiko Jiménez va voler donar la seva opinió sobre la informació que acabava de donar el seu company de plató. L'exparella de la tieta de David Flores Carrasco considera que aquest acte és tota una provocació.

«Si Gloria n'és conscient, no et presentes allà per desafiar la dona del teu pare», ha assegurat l'actual parella de Sofia Suescun. «No sé si és una provocació, però s'embolica en una gran renyina. Aquest és el motiu real de la darrera discussió el matrimoni», ha volgut aclarir Matamoros a continuació.

«El motiu és que Gloria estava a la casa matrimonial. Va ser llavors quan Ana María diu: "nena, no estaré sota el teu mateix sostre en cap cas i enlloc"», ha relatat el col·laborador, deixant David Flores Carrasco sense paraules.

Després d'assegurar que aquesta situació no ha de ser plat de bon gust per al torero, l'exrepresentant ha assegurat que, després d'aquesta dura discussió, va ser Ana María qui va decidir abandonar el domicili familiar.

«Ella és qui diu: "jo me'n vaig a un hotel i aquí et quedes amb la teva filla" i Ortega diu que no s'ha d'anar enlloc perquè el que se'n va és ell a dormir a casa de la seva filla».