Primer pla de Paloma Cuevas

Paloma Cuevas confirma a Ana Soria les sospites sobre el seu nou xicot

Paloma estaria sortint amb un conegut cantant

Paloma Cuevas podria estar molt il·lusionada amb un conegut cantant. Aquest es tractaria del mexicà Luis Miguel, amic íntim del seu exmarit. Es coneixen des de fa molts anys, però tot apunta que recentment hauria saltat l'espurna de l'amor.

La revista Semana es fa ressò de la informació difosa per un periodista argentí al programa Chisme no Like. Segons sembla, «la parella està gaudint d'uns dies junts a Madrid». I és que, l'artista s'allotja en un luxós hotel de Madrid, on tindrien lloc les trobades amb la dissenyadora.

Si per alguna cosa s'ha caracteritzat Paloma durant aquest temps, és per la discreció, ja que fa tot el possible per evitar els fotògrafs. Així que, si es confirmés aquest romanç, suposaria, sens dubte, la relació de l'any.

▶️ Paloma Cuevas está saliendo con el mejor amigo de Enrique Ponce, su ex

L'ex d'Enrique Ponce sembla estar molt il·lusionada amb el cantant, assenyalen des del seu entorn. Havia perdut el somriure des que el torero la deixés de banda i es refugiés als braços d'Ana Soria. Però Paloma es va prendre el seu temps per reflexionar i centrar-se en la cura dels seus pares.

Tal com revela Javier Ceriani, aquestes trobades entre la parella es repeteixen des de fa temps. Amb anterioritat ja s'havien reunit a Miami i Mèxic, aprofitant-ne els viatges per motius professionals. I actualment treballa com a dissenyadora per a la firma 'Rosa Clará'.

En qualsevol cas, hi ha molt hermetisme al voltant d'aquesta relació. Diferents mitjans han intentat posar-se en contacte amb l'empresària per conèixer-ne la versió, però mai contesta les trucades. El mexicà, per part seva, també opta pel silenci.

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
Paloma Cuevas amb Luis Miguel i unes amigues | Xarxes Socials

Des de l'entorn de Paloma Cuevas tampoc no volen aprofundir gaire en el tema. Sembla que hi ha un pacte per no parlar-ne. Això sí, algú molt proper a l'ex del torero assenyala que no té el costum de parlar d'aquestes coses.

«Que sapiguem, la notícia no és certa», apunta a La Razón. Aclareix que és «veritat que són íntims amics des de fa anys». De fet, «els va presentar Enrique Ponce fa temps, que és molt amic del cantant».

Confessa que «ella sempre ha parlat molt bé del mexicà», però no creuen que hi hagi res més que una simple amistat. Ja fa dos anys que l'empresària està separada del qui fos el seu marit.

Durant aquest període se l'ha vinculat alguna vegada amb un empresari establert a Marbella i amb el doctor Villamor, el metge de l'emèrit. Però sempre s'ha encarregat de desmentir-ho tot a les amigues més properes.

Respecte a la situació sentimental de l'artista, des de fa uns mesos està solter després de trencar amb la model Mercedes Villador. Van mantenir un idil·li durant un parell d'anys, però ara, tots dos es troben solters i no hi hauria cap impediment perquè comencessin un festeig.

Paloma Cuevas gaudeix de les vacances amb les seves filles

Paloma Cuevas està gaudint de l'estiu al costat de les seves dues filles. Així que, és probable que durant els propers dies se la pugui veure a alguna platja acompanyada per les seves amigues més íntimes. Tot i això, cap vol parlar sobre l'assumpte per no trair-la.

El més sorprès amb la notícia, sens dubte, ha estat Ponce. No esperava això de Luis Miguel en considerar-ho pràcticament un germà. Tanmateix, en realitat, no li concedeix gaire credibilitat a allò que ha revelat el periodista argentí.

Imatge d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas acompanyats de Luis Miguel
Un dels partits de Ponce i Paloma, amb el mexicà en el passat | GTRES

Es va estudiar la possibilitat que el torero i el mexicà gravessin algun tema junts per al disc que volia treure el valencià. Sempre han estat molt units, i en el cas que tingués alguna cosa amb la seva ex, entén que els ho hauria fet saber.

De fet, Paloma Cuevas i el torero són els padrins de bateig d'un dels fills de Luis Miguel. Així les coses, hi ha molta expectació per conèixer què hi ha de cert en tot això, perquè, si es confirmés el festeig, seria una de les notícies de l'any.