Primer pla de María José Campanario

María José Campanario confirma que la falta de diners ha provocat una gran crisi

María José ha pres una sorprenent decisió

María José Campanario  és una de les cares més populars de la crònica social espanyola, però ara ha pensat que el millor és canviar de plans. Recentment ha donat a llum el seu tercer fill i no vol posar la seva intimitat en perill, així que no tornarà a vendre més exclusives. Tot i això, hi ha algú relacionat amb ella que encara no ha après la lliçó: la seva antiga rival Belén Esteban.

María José Campanario ha tingut moltes complicacions amb l'ex de Jesulín de Ubrique, però actualment tot ha canviat. Segons ha explicat la mateixa Belén, l'odontòloga s'hi ha preocupat durant el temps que ha estat malalta per l'accident que va tenir a Sálvame. Això ha fet que enterrin la destral de guerra i, actualment, gaudeixen d'una treva que era molt necessària per a tothom.

Imatge de Belén Esteban.
María José Campanario està al corrent dels nous problemes | TELECINCO

María José s'ha adonat que el més intel·ligent és estar en pau amb ella, ja que ella té un altaveu molt potent als mitjans. Per exemple, ara la tertuliana ha concedit una entrevista a Semana que ha confirmat les sospites de Campanario. I és que reconeix que la gran crisi que està vivint al seu negoci, 'Sabores de la Esteban', està motivada per la manca d'ingressos.

María José, igual que la resta de lectors de Semana, ha tingut l'oportunitat d'accedir a una versió desconeguda fins ara. La mare d'Andreíta assegura que els seus productes d'alimentació no tenen bona puntuació a l'OCU perquè no ha volgut pagar ningú. Suposadament, li van oferir augmentar la valoració dels seus gaspatxos a canvi de diners, però ella no ho va voler fer.

«Em demanen diners des de fa dos anys, no diré qui, però dos anys portem amb crítiques», declarava la polemista força indignada. Per part seva, l'OCU ha respost aquesta insinuació en un to contundent per desvincular-se completament de l'assumpte. «No ens donem per al·ludits, és clar que no hem cobrat mai a ningú per una bona nota», declaren.

María José Campanario ha aconseguit l'impossible

María José ha aconseguit que el públic la coneguin de debò, doncs no és la dona freda que els seus detractors volen donar a entendre. Ha demostrat que el seu matrimoni amb Jesulín és ple d'amor, per això segueixen junts després de tants anys. No s'ha aprofitat de la fama de ningú, de fet, ho va deixar tot per complir el seu somni: convertir-se en una gran odontòloga.

Primer pla de María José Campanario.
María José Campanario s'ha guanyat l'afecte del públic | Europa Press

Campanario treballa en una clínica privada i els seus clients estan encantats amb ella perquè sempre té un somriure preparat per a ells. Belén Esteban no pot dir el mateix, ja que fa uns anys que rep crítiques que no deixen en bon lloc el seu negoci. Hi ha qui diu que els productes que venen són massa cars per a la qualitat que tenen.

La dona de Jesulín sap que Belén ha de resoldre una crisi important abans que la dificultat arribi massa lluny. Quan l'OCU va publicar el seu veredicte, la col·laboradora no va trigar a reaccionar i va escriure «el que cal aguantar» a les seves xarxes socials. L'organització anterior promet que tot està en ordre i que, simplement, s'han dedicat a fer exàmens de manera objectiva.

María José Campanario té clar el que sent

María José sempre ha respectat la mare d'Andreita, de fet, mai ha carregat contra ella en un to ofensiu. S'ha defensat d'atacs molt forts que eren completament injustos, però sempre guardant les formes i sent educada. L'ex-xicot del torero ha decidit passar pàgina i Campanario està encantada perquè és el que sempre ha volgut.

La catalana té clares les seves prioritats: només vol passar temps amb la seva família i no perdre forces en conflictes que no li corresponen. Belén, cada vegada, té menys suports, potser és el moment de fer un pas endavant per explicar la seva veritat. Ha estat molt de temps callada i el públic vol escoltar-la, ja que l'interès no deixa de créixer.