Imatge d'Iván Hermes a 'La que se avecina'

De 'LQSA' als carrers de Barcelona: Iván, l'actor arruïnat que viu de demanar almoina

Iván Hermés s'ha vist obligat a demanar almoina als carrers de Barcelona

La vida fa moltes voltes i mai es pot saber què passarà al futur. Un dia podem estar gaudint d'una vida feliç i tranquil·la i que tot es capgiri l'endemà. Es tracta d'una realitat que pot afectar tothom i que s'ha fet encara més evident amb l'aparició de la Covid-19

Tota la població es va haver d'adaptar a unes circumstàncies per les quals no estàvem preparats i que han fet estralls a la societat. I aquest ha estat el cas d'un famós actor que va sortir a la popular sèrie de televisió La que se avecina. Es tracta d'Iván Hermés, un intèrpret que en qüestió d'uns mesos ho va perdre tot. 

Iván Hermes a 'La que se avecina'
Iván Hermés no està passant per un bon moment personal | Mediaset

Iván Hermés no passa pel seu millor moment

Iván Hermés és un actor professional conegut pel seu paper a la sèrie La que se avecina i ell, com altres dels seus companys de professió, ha estat un dels grans afectats d'aquesta crisi econòmica.

L'actor, com explica el mitjà digital El Nacional, va perdre la seva feina durant la pandèmia, es va veure obligat a traslladar-se a Barcelona i ara guanya diners demanant almoina a les terrasses de la ciutat. Un destí que poca gent esperava per algú amb la seva trajectòria. 

Iván Hermes a 'La que se avecina'
Iván Hermés es guanya la vida demanant almoina al carrer | Mediaset

Iván és un home separat que té un fill de 5 anys. El petit viu amb la seva mare i quan van decidir desplaçar-se a Barcelona, l'actor no va dubtar a seguir-los per poder ser un pare present a la vida del nen.

Ara, sense feina i sense amics en una ciutat desconeguda per a ell, es guanya la vida demanant almoina mentre canta. Sense cap mena de dubte, es tracta d'una vida dura, però la viu amb alegria i optimisme. 

Viu una vida amb alegria i optimisme 

L'exactor de La que se avecina no nega que sigui una vida dura, però ell intenta mirar sempre les coses positives. Per això, en una imatge publicada al seu perfil d'Instagram exposa que «són feliç cantant, tant que ara canto en els trajectes entre terrassa i terrassa!». Malgrat la dificultat de la situació, l'humor no l'ha abandonat.

«Ara veig molt més que abans. Veig a tots els invisibles de la ciutat. Ells ja em coneixen, parlo amb ells, escolto les seves històries, els hi canto un tema i segueixo el meu camí», explica Iván. «Em sento afortunat i agraït pel que he viscut i per les coses que vindran!».

Per tant, Iván és un exemple de superació i ha deixat clar que, malgrat que les circumstàncies de la vida siguin adverses, sempre hi ha alguna manera d'afrontar-les. Tanmateix, esperem que la seva situació millori molt aviat.