Aitana parlant amb la premsa

Aitana rep la pitjor venjança de l'ex de la seva nova parella

La cantant rep un gran atac per culpa del seu noi

Aitana Ocaña i Sebastián Yatra es troben en el punt de mira a causa de l'última cançó de Tini Stoessel. Sí, perquè la cantant argentina ha aprofitat el seu darrer llançament per venjar-se del seu ex i de l'actual parella d'ell.

'Cupido' és el títol de l'últim disc de Tini, on la paraula deixa clar el tall romàntic de les cançons que el componen. Així doncs, tot fa indicar que s'ha inspirat en Aitana i en les seves mateixes experiències d'acord amb el que s'ha vist a la seva última cançó.

Foto d'Aitana i Sebastián Yatra saludant la premsa.
Aitana i Sebastián Yatra, esquitxats per la polèmica| GTRES

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Aitana rep els dards enverinats de l'ex del seu xicot

No hi ha dubte que Aitana i Yatra formen una de les parelles del moment. Els dos joves artistes es van conèixer l'any 2018, quan l'espanyola estava a 'Operación Triunfo'. Aquella trobada innocent i casual va suposar l'inici de molt més. I és que, ara, en 2023, després de la ruptura de la cantant amb Miguel Bernardeau, la notícia de la seva relació es consolida.

Miguel Bernardeau i Aitana Ocaña
Aitana i Miguel van trencar a finals de l'any passat| Europa Press

No obstant això, hi ha un front amb què la catalana no comptava: l'ex del seu xicot actual. Es tracta de la cantant argentina Tini, la qual ha sorprès tothom amb un nou tema ple d'indirectes per a la nova parella.

Cal recordar que Aitana havia col·laborat musicalment amb Tini. Totes dues, juntament amb Ana Guerra i Greeicy van llançar el 'remix' internacional del primer èxit de l'exparticipant del 'talent' musical. Concretament, es tractava de la cançó 'Lo Malo'.

Només cinc anys després, la relació entre les dues cantants ha esdevingut rivalitat i tot per un home. Concretament per Sebastián Yatra, qui va mantenir durant dos anys una relació sentimental amb la cantant argentina.

'Las Jordans', així es titula la cançó com a referència a les sabatilles que al seu dia li va regalar l'actual parella d'Aitana. Per tant, Tini deixa missatges tan clars i contundents com els següents.

«Tothom preguntant qui és ella? Més dura, més deixa anar, més maca. Vas arribar, però ella se'n va anar ja, no, no, no. No vull saber si m'estranyes o t'avorrís la d'Espanya. Que et vagi bé, però ara. Estic tranquil·la-tranquil·la», canta l'artista.

Primer pla d'Aitana Ocaña en un photocall
Aitana Ocaña apareix a la nova cançó de l'ex de Yatra | GTRES

Malgrat aquests atacs, tot indica que l'argentina ha passat pàgina del seu fort amb Yatra. «No em fan mal ni els comiats. Tu te'n vas anar i jo em vaig posar més 'killa', més fina. Vaig regalar les Jordan, ja no em combinen», diu Tini a les seves lletres.

Amb això, la polèmica està servida. Les xarxes socials han començat a treure fum amb multitud d'opinions i interpretacions. Entre elles, les dels fans d'Aitana, que han expressat clarament el punt de vista i han carregat contra l'ex de Yatra.

«Aitana és un ésser de llum allunyada de les polèmiques i no mereix això», escriuen. «Tini és una ressentida, rancuniosa i a sobre encara va de víctima, és l'única manera de vendre», opinen a Twitter sobre el tema.

Aitana al seu concert al WiZink Center
Aitana és una artista d'èxit amb molts fans | GTRES

Altres, per la seva banda, no dubten de qualificar el tema com un 'shakirazo' en tota regla. En al·lusió a la 'Sessió 53' de Bizarrap on la colombiana no deixava titella amb cap. Després, va arribar Miley Cyrus amb 'Flowers', on feia el mateix amb l'actor Liam Hemsworth.

No hi ha dubte que està de moda el que podríem definir com a 'xerrameca musical'. Llavors, només queda preguntar-nos: quina serà la següent artista a inspirar-se en el seu ex?