L'ajuda de 400€ que cobra David Flores i que ningú sabia

David Flores ha declarat davant un jutge i ha assegurat que el seu pare no deixa que parli amb la seva mare

Passen els dies i es van descobrint nous detalls sobre la vida de David Flores, fill de Rocío Carrasco. Aquest divendres, 21 de maig, la filla de Rocío Jurado ha entrat en directe al 'Deluxe' per enviar-li un missatge molt afectuós a la seva gran amiga María Teresa Campos i, a més, assegurar que el seu fill ha declarat en contra seva.

«En aquesta declaració he estat conscient de moltes coses que jo no sabia. Jo no sé com poden passar determinades coses. No entenc com el nen pot estar empadronat a Màlaga sense jo saber-ho, com pot tenir una pensió de 400 euros que s'ingressa a un compte del seu pare i de la seva dona...», comença dient Carrasco sobre el que ha passat al jutjat d'Alcobendas.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Antonio David ha demandat la seva exdona utilitzant el nom del seu fill per un possible impagament de la pensió alimentària. Als jutjats, el jove li ha dit al jutge que no vol perjudicar la seva mare, que desitjaria que els seus pares es portessin bé i no discutissin més i que no pot trucar a la seva mare perquè la seva família no li dona el seu número de telèfon.

Les revelacions de Laura Fa sobre David Flores que deixen en mal lloc al seu pare

Fa tres dies, Laura Fa va revelar a 'Sálvame' part del contingut de la declaració del fill de Rocío Carrasco: «David Flores ha dit que no truca a la seva mare perquè no li donen el seu telèfon i ha dit que no té cap intenció d'enfrontar-se amb els seus pares», confessa Fa.

Segons la col·laboradora, «David Flores s'assabenta dimarts que ha d'anar a declarar, l'hi explica el seu pare, ell ho desconeixia. Quan li pregunten si vol ratificar la querella per impagament, es queda estranyat i no entén la pregunta», assenyala la tertuliana catalana davant la mirada atònita de la resta de col·laboradors del programa.

«Em sembla un fet menyspreable i em repugna»

Després de conèixer aquestes notícies, Rocío Carrasco ha trucat al 'Deluxe' per posar de manifest que s'ha assabentat de coses sobre David que desconeixia per complet. La madrilenya ha assegurat que el seu fill està cobrant una prestació de 400 euros, quantitat que s'ingressa «en un compte en què està ell i la dona del seu pare, Olga».

Rocío, visiblement emocionada, ha afirmat amb sinceritat que «ha estat un dia bastant difícil per a mi perquè es repeteix la mateixa història. He de veure com aquest ésser posa al meu fill en una situació horrorosa, ha fet que declari en contra de la seva mare, sabent les capacitats que té», lamenta la dona de Fidel Albiac.

Molt sorpresa amb l'actitud d'Antonio David Flores, Rocío Carrasco ha assegurat que creu que «ha arribat el final per a Antonio David, perquè el simple fet que algú posi en aquesta situació a un nen, perquè David té vint-i-dos anys, però és un nen, em sembla un fet menyspreable. Em repugna». A més, ha declarat que encara té alguna esperança que es faci justícia amb un cas que actualment està sobresegut: «Crec que li ha arribat l'hora a Antonio David, estic segura d'això», ha sentenciat en el 'Deluxe'.


Comentaris

envia el comentari