Jorge Javier confirma en directe el nou fitxatge de 'Sálvame'

Antonio Canales és el nou col·laborador del programa i proposa una nova secció de cultura

Aquest divendres, 14 de maig, de manera inusual, s'ha emès un programa de 'Sábado Deluxe' amb María Teresa Campos com a entrevistada, que ha volgut parlar sobre la sèrie de Rocío Carrasco. No obstant això, Jorge Javier Vázquez també ha aprofitat per anunciar el nom del nou fitxatge de 'Sálvame'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.Així doncs, el presentador ha revelat que Antonio Canales formarà part de l'equip de 'Sálvame' i, per descomptat, aportarà moltes dades sobre Fidel Albiac i Rocío Carrasco.

El polígraf més esperat

Antonio Canales ha participat en aquesta edició de 'Supervivientes' i, malgrat ser expulsat, ha tingut temps de generar polèmica. Canales va negar tenir relació amb Carrasco i amb el seu marit, Fidel. Tot i això, es va poder demostrar que mentia, i els espectadors van carregar contra ell fins a aconseguir la seva expulsió.

Ara bé, quan va tornar a Espanya, va reconèixer que no va dir la veritat i que ho va fer perquè sap que la parella cuida molt la seva intimitat. No obstant això, hi ha gent que assegura que va mentir per 'pressions'.

Antonio Canales al photocall de l'obra 'Post Post' a Madrid, el 2 de desembre de l'any 2020
Antonio Canales és un dels famosos 'de moda' | GTRES

Per aquest motiu, Antonio Canales s'ha sotmès al polígraf i ha deixat clar que té una molt bona relació amb Rocío i el seu marit. D'altra banda, també ha revelat els seus problemes amb les drogues i el joc, el seu intent de suïcidi i, fins i tot, els seus problemes 'amorosos'.

S'anuncia el fitxatge

Tot i haver estat expulsat del 'reality', La Fábrica de la Tele ha decidit fitxar-lo com a col·laborador de 'Sálvame'. Així doncs, Jorge Javier ha donat a conèixer que Canales ocuparà un seient en el programa. Aquesta notícia ha agafat a tothom per sorpresa, però Canales està molt il·lusionat.

L'artista ha reconegut que està encantat amb aquest nou repte professional. És més, fins i tot no ha dubtat en manifestar que li encantaria fer coses noves en el programa: «M'agradaria tenir una secció que tracti sobre el que jo controlo, la cultura, però des del punt de vista de la premsa del cor». D'aquesta manera, ha donat una pista sobre el paper que pot exercir en el programa de Telecinco.

Els espectadors opinen sobre el fitxatge de Canales

Les reaccions del públic no s'han fet esperar. Hi ha gent que aplaudeix el fitxatge i altra que posa en dubte la seva col·laboració.

Aquests són alguns dels comentaris que lloen la decisió de Telecinco:

  • «Feia molt temps que no veia un 'Deluxe' i ahir vaig veure la seva entrevista i em va agradar. Va ser sincer, divertit i el millor de tot és que els col·laboradors van estar callats».
  • «Bé! I que marxi Kiko Matamoros».
  • «Guai, molt bé per a Canales. Així renoven més cares que hi ha molts que no fan res més que menjar i estar amb el mòbil. No sé en quina feina es pot fer això i menys de cara al públic».
  • «Jo crec que donarà molt joc al programa».

Per contra, hi ha usuaris que critiquen el nou fitxatge:

  • «El regalet per haver canviat de versió».
  • «Si hagués seguit amb la versió de 'Supervivientes' també seria col·laborador?».
  • «Canales només et puc dir: has caigut molt baix!».

Comentaris

envia el comentari