«A Antonio David li interessen els seus fills, però només pels diners»

María Teresa Campos opina sobre Antonio David i assegura que és capaç de manipular als seus fills per tacar la figura de Rocío Carrasco i aconseguir diners

María Teresa Campos ha aprofitat la seva intervenció al 'Deluxe' per parlar sobre molts dels temes que tracta Rocío Carrasco en el seu documental. La presentadora no s'ha tallat ni un pèl i ha afirmat que «hi ha coses que una mare no perdona», fent referència a una possible reconciliació entre Rocío Flores i Carrasco.També li ha dedicat unes paraules a Antonio David Flores: «Jo crec que és un pare que s'interessa pels seus fills, però econòmicament», ha manifestat María Teresa Campos.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

María Teresa Campos carrega contra Antonio David Flores

La matriarca del clan Campos té molt clar que Antonio David utilitza als seus fills per destruir la figura de Rocío Carrasco. «Sembla que ara li ha agafat gust a les demandes», ha assenyalat. Tot i això, Belén Rodríguez assegura que «això no té sentit, ja que moltes vegades declara que no té fons suficients per enfrontar-se als costos econòmics judicials».

«A tu no t'ha demandat?», li ha preguntat María Teresa a Jorge Javier Vázquez, que ha respost entre rialles que «a mi, de moment, no. I a tu?». La veterana presentadora ha confirmat que no ha estat demandada per Antonio David, però «m'estic cuidant perquè això no passi».

D'aquesta manera, demostra que dona suport a la versió de la seva gran amiga i defensa que Antonio David ha utilitzat a Rocío i David Flores com a moneda de canvi per obtenir beneficis econòmics.

El fill de Rocío Carrasco ha decidit declarar en contra de la seva mare

En aquest moment, Rocío Carrasco no viu el seu millor moment, ja que el seu fill David ha declarat en contra seu. El jove ha imposat una demanda en la qual exigeix que la seva mare faci front al pagament de la pensió alimentària que va deixar d'assumir l'any 2018.

«Doncs que digui la veritat, que digui la seva intenció i això és un incident molt clar, és una pensió, són uns diners que li deu i haurà de donar explicacions. Res més», explica l'advocat d'Antonio David a l'entrada dels jutjats. «La jutge va proposar-li iniciar accions legals contra la seva mare i ell ha de triar si vol fer-ho o no. Sortirem de dubtes en una estona. Jo tampoc ho sé, fins que no l'hi pregunti la jutgessa no ho sabrem».

La relació entre mare i fill està molt afectada. «He de veure com aquest ésser posa al meu fill en una situació horrorosa. Fa que declari en contra de la seva mare sabent quines són les capacitats del nen», denuncia Rociíto en el seu documental.

A més, en l'avanç del proper episodi de la docusèrie, Carrasco torna a assenyalar que la seva filla Rocío és víctima del seu pare. «Jo no culpabilitzo a la meva filla de ser com és, culpabilitzo a aquest home, a aquesta deixalla que és Antonio David Flores».

Durant la seva intervenció en directe a través d'una trucada de vídeo, la filla de Rocío Jurado ha deixat molt clar que el seu fill s'ha vist implicat en el procediment legal. A més, ha assegurat que no té pensar declarar i que no viu el seu millor moment perquè està molt afectada per la decisió del seu fill.

Segons s'informa, David Flores estaria cobrant una pensió per discapacitat valorada en 400 euros i, sorprenentment, a nom d'Olga Moreno. Sens dubte, aquest ha estat un nou cop per a Rocío Carrasco, que lamenta que «això no acaba».


Comentaris

envia el comentari