L'interès dels cantants d'Eurovisió per sortir al documental de Rocío Carrasco

Cantants de Suïssa, França i Bulgària han volgut donar suport a Rocío Carrasco

Des de l'estrena del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', qualsevol detall està sota el focus mediàtic. Fins i tot la música ha estat un element important, ja que ha fet falta una veu emotiva per donar més dramatisme al testimoni de Rocío.

El cantant suís és l'encarregat de donar dramatisme al documental

Durant l'estrena de la docusèrie vam poder escoltar en directe 'Tout l'universe' del jove cantant suís Gjon's Tears, que es presentava com la cançó candidata a representar Suïssa en el certamen musical d''Eurovisió'. Aquesta decisió ha estat molt qüestionada perquè la gent no entén que una cançó presentada per un artista novell pugui arribar a aconseguir tant protagonisme en la docusèrie de Rocío Carrasco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Fins al dia de la seva estrena, quan Rociíto va decidir trencar el seu silenci, la cançó ha estat la protagonista de la publicitat sobre el documental. D'aquesta manera, l'audiència s'ha anat enamorant d'una lletra que encaixa a la perfecció amb la trista història de la protagonista. «És el moment de fer-te gran, no t'aturis. Veig darrere de nosaltres, trossos de tu. I el que el dolor ha fet en mi», és una de les frases de l'emotiva cançó.

El 21 de març, Gjon's Tears va ser convidat al plató de 'Sálvame' per emocionar a més de quatre milions d'espectadors i donar pas al documental de Rocío Carrasco. Ara bé, aquest fet també li ha servit per promocionar-se abans de participar a Eurovisió. És més, durant aquestes setmanes en què s'han emès els diversos capítols del documental, han aparegut altres artistes europees com la francesa Barbara Pravi, qui fins i tot s'ha atrevit a versionar una mítica cançó de Rocío Jurado, i la búlgara Victoria.

Blas Cantó interpreta una cançó de Rocío Jurado


El nostre representant espanyol, Blas Cantó, va aconseguir emocionar l'audiència i fins i tot a Rocío Carrasco en una de les nits més importants del documental; la nit en què Rocío va concedir la seva primera entrevista en directe. El cantant va decidir interpretar 'Como las alas al viento', una de les cançons més mítiques de Rocío Jurado. És més, va finalitzar la cançó amb la mítica frase «Yo si te creo».

Així ho explica Sergio Calderón, el director de Divinity, una de les cadenes de televisió que forma part del grup Mediaset: «Tenien la necessitat de posar música al programa i els vaig facilitar la cançó de Gjon's Tears com a proposta. Els va agradar moltíssim i van veure que encaixava a la perfecció amb el contingut de la docusèrie».

El director s'ha mostrat com un autèntic fan d''Eurovisió' i al·lega que sent passió pel concurs. «Era d'aquests nens que es quedaven sols veient la televisió la nit d''Eurovisió' perquè a ningú més li agradava. Després, quan vaig començar la universitat, em vaig adonar que no era tan estrany i que a molta altra gent també li encanta».

Amb tot això, Sergio està molt content i defensa que Telecinco hagi escollit la cançó de l'intèrpret suís per donar emoció a 'Rocío, contar la verdad para seguir viva': «Tenia pensat fer-la servir com a banda sonora d'alguna sèrie de Divinity, però crec que és millor que s'hagi utilitzat per a la docusèrie sobre Rocío Carrasco».


Comentaris

envia el comentari