Laura Mataomoros en un photocall

Alarma per Laura Matamoros: nous problemes de salut quan és a punt de parir

Laura Matamoros preocupa els seus seguidors pel nou revés que ha rebut

Laura Matamoros espera amb ganes l'arribada del seu segon fill amb Benji Aparicio. La influencer està en el millor moment, tant professional com personal, tot i que no guanya per a disgustos, com el que va tenir fa unes setmanes.

La relació amb el xef va vent en popa, i sembla que aquesta tercera oportunitat que s'han donat és la definitiva. De fet, fa poc van decidir canviar de casa per a deixar totes les coses dolentes enrere i començar una nova vida en família.

La jove compagina la mudança amb la gestació, que ja es troba en estat avançat, preparant-ho tot per al naixement del bebè. Uns dies atrafegats que han fet que l'embaràs li hagi ocasionat més d'un problema.

Laura Matamoros confessa que té un nou problema de salut

La filla de Kiko Matamoros continua immersa en la seva feina com a influencer. No vol que l'embaràs s'interposi en els seus compromisos professionals, així que està aprofitant tant com pot.

Tot i això, no pot evitar que li comenci a passar factura. Si els primers mesos ja va confessar que ho estava passant bastant malament, ara un nou revés l'ha sacsejat poques setmanes abans de donar a llum.

La mateixa Laura explicava als seus més de 900.000 seguidors els problemes que està tenint a la recta final de l'embaràs. És cert que no suposen un risc per al nadó, però no per això s'han de prendre a la lleugera.

«Rebentada no, el següent. Visca l'insomni», començava dient. «Porto des de les quatre del matí desperta, però bé, això és el que em toca d'aquí al final de l'embaràs», explicava.

Sembla que el bebè li està posant les coses complicades, i confia tornar a recuperar el son quan la criatura neixi. «Espero començar a dormir bé una altra vegada, perquè ho porto fatal», confessava en una story que va publicar a Instagram.

La rutina de Laura Matamoros per a pal·liar les molèsties de l'embaràs

Com a bona influencer, Laura comparteix amb els seus fans l'evolució de l'embaràs, així com les rutines que du a terme per a fer-lo més suportable. La recta final sempre és la més aclaparadora, ja que s'ajunten els nervis amb la pesadesa dels últims dies.

Per aquest motiu, la jove es deixa mimar amb tota mena de massatges que l'ajuden a rebaixar la tensió. I si, a més, redueixen la inflor de les cames, molt millor. «Desitjava que arribés aquest moment. Cada dia em sento pitjor i amb més retenció, i gràcies a aquests massatges, després estic molt bé», relatava.

Story d'Instagram de Laura Matamoros
A causa de l'embaràs, Laura Matamoros té molta retenció de líquids | La Noticia Digital

De fet, va compartir una foto en què mostrava com d'inflada tenia la mà com a conseqüència de l'embaràs.

Laura Matamoros ja no pot més

Si alguna cosa ha deixat clara, és que aquest segon embaràs no té res a veure amb el que va passar quan es va quedar embarassada de Matías, el seu primer fill. Durant aquests nou mesos, les molèsties no li han deixat gaudir al cent per cent del procés, i només desitja que ja s'acabi.

Fa unes setmanes, la influencer va desaparèixer de les xarxes socials, cosa que va fer saltar les alarmes. Durant uns dies, no va publicar res, i el silenci imperava al seu compte d'Instagram. Van ser els constants missatges que rebia dels seus fans, que estan preocupats per ella, els que la van portar a confessar que no estava bé i que va haver d'ingressar a l'hospital.

«Fa uns dies que estic desconnectada. L'embaràs m'està superant aquests últims dies», reconeixia. A més, va haver de portar Matías a urgències perquè a plena nit es va començar a trobar malament.

Un estrès que no patia quan va tenir el primer embaràs i que ara li complica la recta final del segon.