Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tom Hanks

Salten les alarmes per l'estat de salut de Tom Hanks

Hanks reapareix més prim i envellit

Tom Hanks ha fet saltar totes les alarmes amb el seu aspecte físic. Recentment se'l veia molt més prim i envellit. Un aspecte preocupant que no passava desapercebut per als seguidors.

Fa uns dies va ser fotografiat passejant pels carrers de Manhattan. Portava una gorra de beisbol i roba ampla que no aconseguia dissimular la seva flaquesa. Suposa tot un canvi radical respecte al seu darrer treball cinematogràfic, on es ficava al paper del mànager d'Elvis.

Molt s'ha especulat amb l'estat de salut de Hanks en els darrers temps. Fins i tot es va arribar a rumorejar la possibilitat que tingués problemes de depressió. Però l'aparença que presenta ara pot estar motivada per algun paper.

No es descarta que s'hagi posat a dieta per adaptar la seva figura a un nou projecte al cine. No seria una cosa nova per a ell, ja que al seu dia se li va poder veure pràcticament esquelètic per al rodatge de 'Náufrago'. En aquella ocasió va haver de representar l'habitant d'una illa deserta, cosa que el va empènyer a perdre molts quilos.

De moment tot són especulacions, ja que no han transcendit els motius pels quals llueix aquest aspecte tan demacrat. Tot això passava només un dia després que anés a Austràlia a promocionar el seu darrer treball cinematogràfic. Es tracta de 'Elvis', un llargmetratge que abordarà la vida del cantant i que arribarà a la cartellera el proper 24 de juny.

Tom Hanks a la premiere d'Elvis
Tom Hanks va aparèixer envellit i més prim | EUROPA PRESS

Hi va haver unes imatges una mica preocupants. Els presents a l'acte van comprovar una tremolor al braç, cosa que va provocar una certa inquietud entre els seus fans. Tot feia indicar que seria una gran jornada per a l'actor, que torna a protagonitzar una pel·lícula de primer nivell, però no ha estat així.

Tom Hanks va pujar a l'escenari i els presents van poder apreciar com de forma incontrolada li tremolava una mà. Lluny de preocupar-se, l'intèrpret de 'Forrest Gump' va intentar solucionar la situació agafant el micròfon amb les dues mans. Va apostar en tot moment per la naturalitat.

Mentre continuava amb el seu discurs va decidir ficar la mà esquerra a la butxaca. Possiblement per amagar alguna cosa. Però ja era massa tard, les càmeres ja havien captat el moment i allò va originar molts comentaris.

Les xarxes socials van esclatar al moment. Alguns van assenyalar que aquestes tremolors podrien tenir el seu origen a la diabetis que pateix. Altres les van atribuir als nervis i a la tensió del moment.

La presentació va tenir lloc a Gold Coast, on s'havia fet el rodatge. «No hi ha millor lloc al món per fer una pel·lícula que aquí», va explicar. Va afegir que «hi ha alguna cosa a la gent i al lloc que fa que tots caminin amb una mirada de confiança al seu rostre».

Tom Hanks preocupa els espectadors

Tom Hanks va aparèixer amb un aspecte físic molt diferent del que ens tenia acostumats. Un seguidor va assegurar que «el vaig veure a la pantalla recentment i vaig pensar que estava molt prim. Espero que estigui bé».

Una altra destacava que «sembla que ha envellit de sobte, ha perdut pes». La seva primesa no passava inadvertida per a la comunitat de les xarxes socials.

Tom Hanks
L'estat de salut de l'actor preocupa els seus seguidors | EUROPA PRESS

També va ser present al Festival de Cannes, on ja es va començar a parlar dels seus possibles problemes de salut. Alguns els van atribuir al coronavirus, que el va patir al principi de la pandèmia i el va obligar a estar-hi un temps ingressat.

Pel bé de Tom Hanks, seria ideal que estigués preparant-se per a un nou paper. En cas contrari, els seus seguidors tindrien raons per preocupar-se.