Belén Esteban seriosa

Belén Esteban trenca el silenci per fer fora a un dels seus

Belén Esteban opina dels seus companys, tot i estar a casa tancada

A Belén Esteban l'onada de calor se li està fent especialment dura. La col·laboradora de Sálvameviu la seva retirada forçada a causa de la caiguda que li va provocar fa unes setmanes el trencament de la tíbia i el peroné.

El que semblava una tarda més al seu programa va acabar de la pitjor manera possible. Una fractura molt delicada, unes complicacions inesperades, una operació llarga i una recuperació de diversos mesos en què es troba immersa.

Això provoca que passi molt de temps a casa, ja que només surt per anar a les revisions i a la rehabilitació pertinents. Això li ha portat algun problema amb la factura de la llum. Així ho ha explicat sense pèls a la llengua al seu Instagram.

Belén ha carregat en una story contra la companyia amb qui té contractat els serveis energètics a casa seva. «Compte, perquè et prometen unes condicions que després no són reals».

Si bé durant les primeres setmanes de tancament forçós, Belén no responia a ningú i les seves xarxes socials estaven completament parades, va reprenent a poc a poc la seva activitat. I ja prepara el terreny per tornar a la tele. Encara falta, però no pot deixar enrere els personatges i els temes amb què es retrobarà a la tardor.

Belén Esteban carrega contra Kiko Matamoros

Belén Esteban segueix molt de prop l'edició en marxa de Supervivientes. Ella havia de ser una de les defensores d'Anabel Pantoja a plató, abans que es trenqués la cama. Fins i tot des de casa, Belén segueix molt de prop els passos de la seva 'gordi' i no dubta a carregar contra les que l'ataquen per la seva relació amb Yulen.

Així doncs, Esteban ha decidit enviar un missatge al seu company Kiko Matamoros. Aquest ha estat molt crític amb Anabel i no es creu gens la relació de la sevillana amb Yulen Pereira. Kiko ha carregat moltes vegades contra ells i qüestiona les intencions reals d'Anabel amb el campió d'esgrima.

Belén, cansada que es fiquin amb la seva amiga de l'ànima, li ha deixat anar a Kiko unes paraules molt clares. «Que cadascú visqui la seva vida com vulgui, la seva vida amb els seus encerts i els seus errors. El més important és viure. La meva 'gordi' Anabel Pantoja».

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Belén Esteban ja s'ha fet a la idea que Omar ja és història per Anabel. | GTRES
 

D'aquesta manera, vol donar suport a Anabel, ja que no pot defensar-la a les gales. També pretén fer callar els que defensen que la seva relació amb Yulen és per pur interès per guanyar el concurs.

Belén ha estat una de les grans defensores d'Anabel Pantoja, justificant que es divorciés d'Omar Sánchez, tres mesos després de casar-se. La dona de Miguel Marcos sempre ha estat un dels principals suport d'Anabel i l'ha defensada en els moments més durs.

Entre Belén i Kiko tampoc no hi ha hagut mai una bona relació. Es toleren i es respecten després de tants anys treballant junts, però mai no han estat amics fora de la televisió. A més, Belén ha de mantenir-se alerta per quan torni a trepitjar Telecinco.

Belén Esteban veu com a guanyadora Anabel Pantoja a Hondures

Belén Esteban té una clara favorita per guanyar Supervivientes: Anabel Pantoja. L'ex d'Omar és conscient que el concurs cada cop es complica més i sap que la seva relació amb Yulen la pot fer resistir fins a la final.

Lara Álvarez i Anabel Pantoja a 'Supervivientes'
Belén veu Anabel com a guanyadora. | Telecinco

 

Tothom s'esforça a veure més que una amistat intensa entre ells. La veritat és que són força avorrits i que la història no té interès per com és d'insípid ell i com n'és ella d'indecisa.

Per la falta de trames millors, tota l'atenció dels programes de Telecinco se centra a veure si fan oficial la seva relació, però a ells no se'ls veu amb gaires ganes.

Si Anabel pogués gaudir en aquests moments dels consells de Belén Esteban, segur que ho veuria tot molt més clar.