Primer pla de Ana Obregón

Patxi Alonso confessa el seu secret amb Ana Obregón i envia un avís

Ana Obregón no dona crèdit al fet que el basc hagi revelat el seu secret

Patxi Alonso és un presentador conegut per tots que es va fer famós per al gran públic a la dècada dels 90. El 1996, el vam veure per primera vegada a la petita pantalla presentant amb Anne Igartiburu el concurs 'La Gran Oportunidad' a ETB.

Poc després, el comunicador basc feia el salt a la televisió nacional després que Telecinco el fitxés per 'El club de los listillos'. A partir d'aquí, Alonso va ser una cara habitual als programes d'entreteniment de les cadenes espanyoles.

Un dels grans records que tenen els seus seguidors va ser quan va desembarcar amb Ana Obregón i Ramón García al mític concurs '¿Qué apostamos?' de TVE. Va ser una etapa en què va guanyar molts diners, però la veritat és que no era del tot feliç.

Patxi Alonso
Patxi Alonso va guanyar molts diners a les cadenes nacionals, però no era totalment feliç | INSTAGRAM @ALONSOPATXI

Patxi Alonso, un presentador tot terreny que no va ser feliç al passat

Abans de descansar durant un temps, els espectadors el van veure a 'Todo en familia' de TVE i a 'Quédate conmigo', presentat per Ely del Valle a Telecinco. Després d'aquests programes, el comunicador basc va començar una cridanera faceta darrere de les càmeres dirigint diverses gales del reality 'La isla de los famosos' concurs que va passar a anomenar-se 'Supervivientes'.

Al seu torn, a Telecinco, també el vam veure amb Belinda Washington al magazine 'De domingo a domingo'.

Ja el 2005, Patxi Alonso va fer el salt a la informació esportiva. Els seus seguidors al País Basc el van poder veure a 'Bilbovisión' presentant una tertúlia referent a l'Athletic Club de Bilbao. I, amb el naixement de La Sexta el 2006, aquest va tornar a la televisió nacional per posar-se davant de les càmeres.

Ana Obregón coneix per fi la realitat de Patxi Alonso

Ara com ara, Alonso triomfa com a presentador i productor executiu al reality 'El conquistador del Caribe', de ETB. També, porta les regnes del concurs 'Atrápame si puedes'.

Tots dos formats estan collint un èxit irresistible i les audiències l'acompanyen des de fa temps. Aquests espais són produïts per Hostoil (The Mediapro Studio).

Patxi Alonso i Ana Obregón
Patxi Alonso i Ana Obregón van treballar junts a TVE | Catalunya Diari

'El conquistador' porta 18 anys en antena liderant totes les seves entregues i això que ha hagut de lluitar contra programes de la talla de 'Gran Hermano'. Sobretot, és un format que ha sabut seduir l'audiència més jove, un sector de població que no consumeix massa televisió oberta.

Patxi Alonso revelava fa dies que el programa ja està proposat per llançar-lo a altres països. «No imagino que el programa no s'emeti a ETB, però sí que faci el salt internacional», confessa el basc a Bluper.

Aquest exposa que, per ara, «el format no havia sortit fora de les nostres fronteres perquè pel gran treball de producció que cal ha estat impossible fer de comercials».

El 'sac' que Ana Obregón no s'esperava

El més vistós ha estat quan Patxi Alonso ha admès que en la seva època de més fama, pels 90 i principis dels 2000, la seva feina no l'omplia. Una cosa que veurem com s'ho prendrà la seva estimada excompanya Ana Obregón.

Patxi Alonso al seu programa
Patxi Alonso passa pel seu millor moment professional | INSTAGRAM @ATRAPAME_EITB

«Quan fas coses en què no et sents del tot a gust, pateixes. És molt diferent de viure l'entreteniment com un presentador o col·laborador que ser tu el productor executiu», confessava l'excompany d'Ana Obregón.

«Jo estic molt agraït a aquells que em van donar l'oportunitat de fer entreteniment a Madrid, però sé que no va ser el meu millor moment ni la millor versió de Patxi Alonso. Em va servir per aprendre un ou i per guanyar pasta, que no està malament, però jo no gaudia i se'm notava. Ara a 'Atrápame' o a 'El Conquistador', on sóc qui maneja els fils, gaudeixo com un nen», admetia amb sinceritat.