Ortega Cano i Rocío Jurado

Ortega Cano descobreix que Rocío Jurado estava enamorada d'un altre home al morir

El destre ha hagut d'escoltar unes fortes declaracions sobre el 'gran amor de la seva vida'

Ortega Cano no pot creure el que ha sentit. Després de l'esperada entrega de la docusèrie de Rociíto, En el nombre de Rocío, l'extorero ha descobert un secret del seu gran amor, Rocío Jurado, del qual no en tenia ni idea.

El destre es casava amb 'la más grande' el 1995, a Yerbabuena, propietat d'aquest. Pocs anys més tard, el 1999, van decidir augmentar la família, raó per la qual van acabar adoptant José Fernando i Gloria Camila.

La seva història d'amor va estar marcada pels bons moments, fins que el 2004 a la cantant li van detectar un càncer de pàncrees. Dos anys més tard, el 2006, Ortega Cano s'acomiadava del 'gran amor de la seva vida' després que Rocío Jurado morís al seu domicili de Madrid.

Primer pla d'Ortega Cano en un photocall
Se suma un altre cop dur a la vida de José Ortega Cano. | Europa Press
 

A partir d'aquell moment, Ortega Cano continua conservant els bonics records del seu matrimoni amb 'la más grande'. Com ell mateix ha confessat diverses vegades, Rocío Jurado va ser el gran amor de la seva vida, per la qual cosa mai no ha pogut oblidar-la.

Tot i això, tot indica que l'artista no sentia el mateix pel destre. Així mateix ho ha tret a la llum Rocío Carrasco a l'estrena del seu documental, on parla en el nom de la seva mare i també en el del seu pare.

Ortega Cano, en xoc després de descobrir la identitat de l'home

Ortega Cano va veure com Rociíto negava que la seva mare estigués enamorada d'ell. La filla de Rocío Jurado comunicava que el mateix Pedro Carrasco, el seu pare, li va arribar a confessar el veritable motiu de la seva ruptura amb la cantant, que fins ara es desconeixia.

Rocío Carrasco va aclarir que el divorci es va dur a terme per culpa dels seus oncles materns, Gloria i Amador Mohedano. «Jo li vaig preguntar al meu pare: 'papà, per què et vas separar de la mare? I ell em va dir: 'per la teva tia Gloria i el teu oncle Amador», relatava la filla de l'artista.

Segons la filla de Pedro Carrasco, «la meva mare va posar per davant la seva família, és a dir, els seus germans al meu pare». A la qual cosa va afegir que, a més, el seu pare es va sentir «ignorat» per aquests. Unes fortes declaracions que van deixar tots els espectadors i el mateix Ortega en xoc.

Rocío Jurado i Pedro
Rocío Jurado podria no haver deixat mai d'estimar Pedro Carrasco. | Cedida
 

Però no tot es va acabar aquí, Rociíto va explicar entre llàgrimes la veritable relació dels seus pares. «Al final ells dos eren com una bassa d'oli. Era com mirar-se al mirall de l'altre, s'entenien amb la mirada. Ell era bondat personificada i ella, moria i matava per ell».

La veritat és que el que realment va sorprendre va ser la confessió final de la filla de 'la más grande'. «La meva mare es va morir enamorada de Pedro Carrasco i Pedro Carrasco es va morir enamorat de Rocío Jurado», concloïa.

Sens dubte, aquestes paraules hauran deixat atònit el mateix Ortega Cano. L'extorero ha descobert que hi ha la possibilitat que la seva dona, Rocío Jurado, mai no hagués estat enamorada d'ell.

Una dada que el destre no hauria volgut escoltar mai, ja que el 'gran amor de la seva vida' podria haver continuat estimant el seu primer marit, i no a ell. Un amor que es va acabar per culpa dels germans de l'artista.

Segons Rociíto, Rocío Jurado no estava enamorada d'Ortega Cano

Rocío Carrasco manté el seu testimoni i afirma que els seus oncles van incitar la seva mare a separar-se del boxejador. «La meva àvia li va demanar abans de la seva mort que mai deixés els seus germans, que sempre els portés de la mà i que sempre els cuidés», confessava Rociíto.

«Ho va prometre i ho va complir. No li va beneficiar gaires vegades», va explicar la filla de 'la más grande' sobre la lleialtat que sentia la seva mare pels seus germans.

Per descomptat, un testimoni molt dur que ha fet que Ortega Cano es plantegi moltes dades sobre la seva vida amorosa amb Rocío Jurado. El destre no pot creure que el 'gran amor de la seva vida' hagi mort estimant un altre home.

Tot i això, aquest no serà l'últim revés que rebrà Ortega, perquè Rociíto està disposada a parlar d'altres membres de la seva família. Amador Mohedano, la seva tia Gloria i els seus germans, Gloria Camila i José Fernando, seran els protagonistes dels propers episodis.