Imatge de Gerard Piqué i Nuria Tomás.

Núria Tomás, l'ex de Gerard Piqué, decideix explicar-ho tot

Nuria Tomás ha decidit parlar després dels rumors sorgits sobre les seves intencions

Nuria Tomás és una de les ex més conegudes de Piqué. La seva relació es va trencar fa 12 anys, just abans que ell comencés a sortir amb Shakira. Avui la noia és al punt de mira després que revelés l'emissió de la seva pròpia sèrie documental.

El fet que aquesta producció hagi coincidit en el temps amb la seva ruptura ha generat molts rumors. Entre aquests, diuen que relatarà tots els detalls de la seva relació amb el futbolista. Per aquest motiu, ha decidit parlar i tancar totes les xerrameques d'una vegada.

Nuria Tomás té la seva pròpia sèrie

L'ex de Gerard Piqué va donar a conèixer el passat 6 de juny que estrenava la seva docuserie, titulada 'Una historia entre miles'. Ho va anunciar amb una petita promo al compte d'Instagram on exposava: «Vaig tenir dos punts d'inflexió a la meva vida».

«Als 21 anys va passar una cosa que va canviar totalment la meva vida i sempre dic que part de la meva innocència s'hi va quedar. Aquí vaig començar a ser una altra. Pel que més se m'ha conegut o del que més se n'ha parlat és perquè va aparèixer un amic meu».

A això va afegir: «Fins aquest moment només havíem estat amics, però ens vam convertir en parella». I aquest noi de què parlava és el defensa culé.

Per això la seva proposta audiovisual va aconseguir generar una enorme expectació. Tot feia sospitar que es volia esplaiar donant detalls de la seva relació més mediàtica.

Gerard Piqué i Nuria Tomás
Nuria Tomás va ser parella de Piqué fa 12 anys | CEDIDA

Nuria Tomás decideix aclarir les coses

La catalana ha vist que les últimes setmanes se n'ha parlat molt i també en contra d'ella. Així, se li ha retret, per exemple, que hagi aprofitat la ruptura de l'esportista per llançar la seva sèrie. De la mateixa manera, s'ha criticat que doni detalls de la història d'amor que van viure.

Per aquesta raó, davant de les crítiques i rumors, Nuria Tomás ha decidit parlar. Ho ha fet compartint un vídeo a les seves xarxes on dona totes les explicacions possibles i aclareix dubtes. Un vídeo que ha pujat uns quants dies després d'haver donat a llum el seu segon fill.

Imatge de Núria Tomás embarassada.
Núria Tomás, que acaba de tenir el seu segon fill, vol parlar de forma clara i sincera   | Instagram (@nuria_tomas)

El primer que ha manifestat és que «necessito expressar-me i dir-vos el que penso perquè està molt bé això de callar i ho sé fer bé. Però no sé si per les hormones o per estar més sensible, aquesta vegada no ho he portat igual de bé».

«Si heu arribat a aquest compte perquè us han venut que he fet una sèrie d'una relació que vaig tenir fa 12 anys doncs no us trobareu això. Em sabria malament que paguéssiu qualsevol capítol perquè us decebreu. Parlo dos minuts i només al primer capítol dins d'un context en què parlo d'altres exparelles, de la meva família, de la meva feina, on em presento».

A això hi ha afegit: «Aquesta anècdota forma part de la meva vida i jo puc parlar on vulgui. Mai ho he fet i el que dic al primer capítol és molt amè, no hi ha xafarderia».

«He creat un contingut a una plataforma de pagament per a mares i dones emprenedores, on jo podia parlar i explicar el que em vingués de gust, els meus trucs per organitzar-me, el que volgués dir. Em va semblar un projecte bonic i vaig dir que sí».

▶️ ¡Pillado! Gerard Piqué un buen rato con una mujer en su coche

Finalment, ha volgut respondre els qui l'han titllada d'aprofitada. A aquests els ha dirigit el missatge següent: «Això va començar fa coses de sis mesos. Es llançaria fa un mes, però per culpa meva es va endarrerir i ha coincidit amb la notícia de la meva exparella, que ni jo sabia què estava passant».