Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gloria Camila i Wolo

Salten les alarmes per David, el xicot de Gloria Camila que ningú troba

La filla d'Ortega Cano estaria travessant una situació complicada

A poques hores d'estrenar-se la segona temporada de la docusèrie de Rocío Carrasco, 'En el nombre de Rocío', es suma un altre revés a la vida de Gloria Camila. I és que la jove no para d'estar últimament al focus mediàtic per nombroses raons.

Entre elles, per la seva polèmica amb Ana María Aldón, per la seva germana Rociíto i per la crisi matrimonial que travessa el seu pare. Tot i això, fa pocs dies va tenir un moment de felicitat, que, sens dubte, la va fer oblidar totes les males notícies que l'envolten.

Dimarts passat, 14 de juny, la filla d'Ortega Cano va estar de celebració perquè es graduava del seu màster en Màrqueting Digital a la universitat privada ESIC. Un acte on la jove va comptar amb el suport dels seus éssers més estimats.

No obstant això, el que realment va cridar l'atenció dels seus seguidors va ser l'absència d'alguns membres importants de la seva vida. D'aquesta manera, va causar una gran intriga i tothom desitjava saber els motius del perquè aquestes persones van decidir faltar a la seva graduació.

Un dels protagonistes implicats és, per a la sorpresa de tothom, Ana María Aldón. I és que el motiu de la seva absència sembla molt simple. Les contínues picabaralles de Gloria Camila amb la dissenyadora han provocat que la seva relació estigui més distant que mai. Una amistat que, segons Ana María, mai no hauria existit.

Fotomuntatge d'una 'story' de Gloria Camila.
Gloria Camila amb Ortega Cano i Marina el dia de la seva graduació | CatalunyaDiari

Gloria Camila podria haver trencat amb el seu xicot, David

Tot va començar arran de la 'Sálvame Fashion Week', on alguns col·laboradors de 'Sálvame' lluïen a la passarel·la els models dissenyats per Ana María Aldón. Així mateix, la seva actuació en aquest esdeveniment va fer parlar molt.

Per aquest motiu, 'Ya son las ocho' no trigava a preguntar a la seva tertuliana, Gloria Camila, el paper que va exercir la seva madrastra en aquesta gala. Sens dubte, les seves declaracions deixaven molt clar què pensava sobre això.

«Si em demanes sinceritat al 100%, jo veig una superabraçada a Jorge Javier Vázquez que sembla que són amics des de fa 1000 anys i, després, al seu marit, que va al plató…», deia molesta.

Unes paraules que van causar la fúria de la dissenyadora, que no trigava a respondre-li a 'Viva la vida', espai on hi col·labora. «Potser preferia que em tirés allà sobre el seu pare», deia amb un to irònic.

Primer pla de Gloria Camila.
Gloria Camila rep el suport dels seus   | GTRES

A partir d'aquell moment, la relació entre totes dues va anar a pitjor. Per aquesta raó, no és estrany que Ana María Aldón faltés a un dels dies més especials de Gloria Camila.

No obstant, ningú no s'esperava l'absència d'una altra persona clau a la seva vida: el seu xicot, David García. I és que des de fa un temps es rumoreja que estarien travessant una crisi sentimental, per la qual cosa això podria haver causat la seva ruptura.

D'altra banda, fa poc se'ls va veure junts en un esdeveniment, per la qual cosa, al principi, es van descartar els rumors. No obstant, el fet de no haver-hi ni rastre de David a la graduació de Gloria Camila va fer saltar, de nou, totes les alarmes.

Gloria Camila, recolzada per dues persones molt importants

La parella podria haver acabat justament abans del dia especial de Gloria Camila, raó per la qual no va acudir el jove. Si bé és cert que hi ha la possibilitat que David no pogués assistir-hi per altres motius desconeguts.

Però, lluny d'estar trista i passar-ho malament, la jove va tenir al costat dos dels seus pilars fonamentals a la seva vida. Estem referint-nos al seu pare Ortega Cano i a Marina, l'empleada de la llar de l'extorero. Per Gloria Camila, comptar amb el suport de tots dos va ser molt important per a aquest dia tan especial.

D'altra banda, sens dubte, el temps dirà si Gloria Camila ha decidit posar punt final a la seva relació. O si, per contra, la seva situació sentimental passa per un simple sotrac passatger.