Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de l'actor Fernando Tejero amb el rostre seriós

Fernando Tejero confirma que els rumors sobre el bebè són certs

Fernando Tejero sempre havia desitjat convertir-se en pare

Fernando Tejero va saltar a la fama amb el seu personatge del 'porter' a Aquí no hay quien viva. Des d'aquella reeixida sèrie, la veritat és que l'actor cordovès no ha parat de treballar. Als seus 55 anys, i amb una carrera sòlida a l'esquena, ja ha guanyat un Goya a 'Millor actor revelació' per Días de fútbol.

El cas és que fa un temps, Tejero oferies unes declaracions en què explicava que fa uns anys li va passar pel cap parar de treballar.

L'any 2018 va pensar la idea de prendre's un any sabàtic perquè tenia el desig de ser pare, un objectiu que no ho ha pogut dur a terme.

Imatge de Fernando Tejero al programa d'El Hormiguero
Fernando Tejero amb Pablo Motos en una de les visites a El Hormiguero | Atresmedia

«Ho va fer allà (als EUA) el meu amic Miguel Poveda i li he demanat consell. Intento demanar consells als meus amics que ja ho han viscut», va explicar en una entrevista en què va afirmar que havia començat a informar-se de la documentació per a la gestació subrogada.

Fernando Tejero sempre ha volgut ser pare

El conegut cantant va recomanar al seu amic dues coses molt clares: «Que tingui paciència i que prepari diners». El cas és que ha passat un lustre des d'aquell desig de Tejero i encara no ha estat pare.

La realitat és que aquesta situació li provoca cert respecte, com va confessar en 2018. «Em fa una mica de por perquè tinc companys que ho han fet per aquest sistema i es veuen insultats per les xarxes socials», lamentava l'amic de José Luis Gil.

Fernando Tejero somrient
Fernando Tejero sempre ha volgut ser pare | GTRES

«Els diuen de tot, tampoc m'agradaria que si algun dia tinc un fill, es criés en un ambient cruel i assenyalat amb el dit», va confessar al seu dia. Aquestes pors l'han fet meditar profundament sobre l'adopció per complir el seu desig més gran, i no és altre que tenir fills.

«M'encantaria ser pare, seria una llauna de pare perquè seria molt preocupat i molt patidor. Jo crec que no em moro sense ser pare. Tinc molt d'amor per donar, i ja que les parelles m'ho donen intermitentment...», va revelar-li a Bertín Osborne al programa Mi casa es la tuya.

Fernando Tejero va revelar el seu secret més gran en 2015

Si fa cinc anys va exposar a la televisió que tenia unes ganes boges de ser pare, en 2015 va decidir fer pública la seva homosexualitat en un altre programa de televisió.

Va ser una confessió que desitjava fer des de fa temps i que va veure bé explicar-la a la periodista Pepa Bueno. A la veterana comunicadora li va confessar que mai havia tret el tema de l'homosexualitat als seus pares. «No tenia el valor de confessar certes coses a la cara», confessava Tejero.

Imatge de Fernando Tejero mirant a càmera i somrient
L'actor Fernando Tejero va parlar fa anys obertament de la seva homosexualitat| GTRES

«Els meus pares han acceptat la meva homosexualitat d'una altra manera pel meu èxit», va confessar el mític actor d'Aquí no hay quien viva. Alhora, aquest va puntualitzar el següent: «No sé com s'ho prendran després de veure això».

«Vaig patir un desamor que em va fer sortir del test»

Fernando Tejero no tenia parella quan va explicar davant de tot Espanya que desitjava tenir un fill. «De moment, estic sol. Però vull tenir un fill jo, i després si tinc parella i ho comparteixo per educar-lo, bé, però de moment...», va sostenir a El Mundo, on va ser clar en assumir que venia de dues relacions complicades.

L'actor cordovès és un home que pot fer qualsevol mena de bogeria per amor. «Vaig patir un desamor que em va fer sortir del test, vaig fer coses que mai no vaig pensar que faria, em vaig sentir Juana la Boja, se'm va girar completament. Alguna vegada t'has enamorat, i has patit un desamor?», li va preguntar l'actor a Pepa Bueno.