Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores assumeix que el seu pare ha mentit i prepara el retrobament amb Rociíto

Rocío Flores ha pres una decisió

Rocío Flores treballa de col·laboradora a Telecinco i no té més remei que donar la cara, però ha pres una decisió contundent. El periodista Saúl Ortiz assegura a ABC que la noia s'ha desentès del nou documental de Rociíto. Ja s'ha preparat per al retrobament: sabrà que haurà d'opinar-hi, però no vol escoltar el seu testimoni.

Rocío Flores, segons la informació de Saül, té molt clar que el seu pare ha mentit en un tema important. La revista Diez Minutos ha publicat unes fotografies d'Antonio David Flores lliurant-li menjar a un captaire. Hi ha qui ha dubtat de la veracitat d'aquesta notícia i suposadament la tertuliana de 'El Programa de Ana Rosa' sap que no és certa.

Muntatge fotogràfic amb els rostres de Rocío Flores i Antonio David Flores
Rocío Flores sempre ha confiat en el seu pare   | La Noticia Digital

Rocío és conscient, sempre segons el que s'ha publicat a ABC, que la portada de Diez Minutos és molt poc natural. Tot i això, ella està convençuda que el seu pare no té gaire a veure en l'assumpte, presumptament responsabilitza Marta Riesco. «Fonts de tota solvència asseguren que Rocío es va emportar les mans al capdavant en veure el que considera és tot un despropòsit», escriu Saúl.

La filla de Rociíto ha d'opinar sobre l'últim enrenou d'Antonio David Flores, però mai no l'atacarà públicament per no desprestigiar-lo. «En contra d'assenyalar el pare, està convençuda que aquest reportatge està orquestrat per Riesco. A ella l'assenyala com a única responsable d'aquesta nova polèmica i ja no sap si parlar clar o continuar recargolant les paraules».

Rocío és conscient que la seva mare ha tornat a Telecinco amb més força que mai i tindrà oportunitat de retrobar-s'hi. Ho farà mitjançant els vídeos que es posin a 'El programa de Ana Rosa', però no té intenció de seguir el documental. A ABC asseguren que no farà res que pugui fer mal a la família Mohedano, els nous rivals de la dona de Fidel Albiac.

Rocío Flores prefereix no parlar sobre l'engany

Rocío, continuant amb la informació d'ABC, és conscient que la portada de Diez Minutos està més que preparada. El públic s'ha adonat i ha acusat Antonio David de jugar amb un assumpte molt seriós per intentar blanquejar la imatge. No obstant, no hi ha cap prova que demostri que les fotos estan preparades i que no s'ajusten al que ha passat.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
Rocío Flores està a punt de tornar a veure a Rociíto   | Mediaset

Flores s'ha compromès amb els companys a donar certes declaracions, ja que li paguen per comentar l'actualitat del cor. En aquest cas, la notícia és la seva família i no té més remei que ser sincera i explicar el que veritablement pensa. Però tothom té clar que mai no assenyalarà el seu pare, sobretot ara que Carrasco vol parlar de nou.

Rociíto té en el seu poder un document definitiu i el publicarà a Telecinco perquè vol que el públic conegui el seu drama. Quan va descobrir el que estava passant es va apartar de la família Mohedano, els germans de sa mare. Antonio David Flores té molta informació sobre el tema, però mai no dirà res que afavoreixi la seva primera exdona.

Rocío Flores s'està quedant sense forces

Rocío fa més d'un any que dona explicacions i està cansada d'estar enmig d'una polèmica que no li correspon. Ara haurà d'opinar sobre el nou documental de Rociíto, encara que no està disposada a analitzar objectivament la situació. Té un altre problema: demostrar que la presumpta mentida del seu pare no hi està relacionada.

El diari ABC, a través d'una notícia de Saúl Ortiz, assenyala Marta Riesco com a responsable de l'últim escàndol. Suposadament, la filla d'Antonio David pensa que la periodista té alguna cosa a veure amb les fotografies que han sortit publicades. Marta no vol entrar al tema, tot i que ara ha tornat a primera línia.