Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Antonio David Flores truca al seu gendre Manuel per demanar-li explicacions

Antonio David està decebut amb la seva filla

Antonio David Flores ha tornat a ser notícia als mitjans de comunicació per l'estrena del segon documental de Rociíto. Tot i això, avui ho és per una cosa que ha deixat l'opinió pública de pedra. I té molt a veure amb la seva filla, Rocío Flores .

Tanta és la cosa que Antonio David s'ha vist en l'obligació de demanar explicacions al seu gendre, Manuel.

Ningú no dona crèdit a aquesta situació

Antonio David acapara els titulars de la premsa del cor aquesta setmana. A més de per l'estrena del segon documental de la filla de 'La más grande', per la seva relació amb Marta Riesco. La parella ha estat protagonista de la revista Diez Minutos per comprar i repartir menjar als més necessitats.

Fotomuntatge de Rocío i Antonio David Flores
Antonio David Flores, sorprès per la publicació de la seva filla  | Catalunya Diari

A més, les últimes fotos que Marta Riesco ha penjat a les seves xarxes socials dels seus plans amb Antonio David no han passat ni un dia desapercebudes. Tot i això, els focus apunten a l'exguàrdia civil per una cosa molt diferent.

I té molt a veure amb la seva filla. La jove, que està immersa en la seva col·laboració al programa de 'Ya son las ocho', ha provocat un enrenou al seu compte d'Instagram. Què ha fet?

Tothom parla de Rocío Flores

Hi va haver un temps en què la jove era molt gelosa de la seva vida privada. Ni la seva relació de més de cinc anys amb Manuel era motiu per presumir a les xarxes socials. Tot i això, amb la seva participació a 'Supervivientes' i el seu posterior fitxatge a 'El programa de Ana Rosa', Rocío Flores s'ha desmelenat.

Encara que no ho desitgi, tot a la seva vida és motiu de notícia. Aquesta vegada, la filla de l'exguàrdia civil ha estat objecte de crítiques per penjar una imatge que, sorprenentment, ha esdevingut viral.

Amb un cafè a la mà i un text que posava «vida», la filla d'Antonio David Flores mostrava el moment tan relaxat que vivia a casa. No obstant això, els més de 700 mil seguidors amb què compta a Instagram es van adonar de l'esgarrifosa decoració de casa seva.

El més vistós de la imatge va ser la calavera gegant que la filla de Rociíto posseeix al saló de casa. Molts la van descriure com a maquiavèl·lica. Tot i això, aquesta extravagant decoració no ha estat el motiu pel qual l'exguàrdia civil s'ha vist obligat a demanar explicacions al seu gendre.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb una storie de Rocío Flores a casa seva
La filla d'Antonio David ha publicat una imatge on es veu part de la decoració de casa seva | INSTAGRAM @ROTRECE

Ho han estat les ampolles d'alcohol que a la imatge apareixien al costat de la calavera. Amb elles, a més, Rocío Flores mostrava el seu gust per fumar amb catximba. Pel que sembla, la jove posseeix dues força grans.

Com es podia esperar, aquesta publicació s'ha convertit en viral a les xarxes socials. La jove no s'hi ha pronunciat, encara que no es descarta que ho faci properament.

L'estranya relació de Rocío amb el pare

Del que sí que es parla aquests últims dies és de la relació tan estranya que Antonio David Flores manté amb la seva filla Rocío. Després que es confirmés la ruptura de l'exguàrdia civil amb Olga Moreno, tot s'ha enfonsat. Inclòs l'enllaç tan fort que el pare i la filla mantenien.

Tot i que Rocío sempre ha defensat el seu pare, és més que evident que a la jove no li agrada la relació d'Antonio David amb Marta Riesco. De moment, aquesta petita baralla es manté en silenci, allunyada de les càmeres de televisió. Tot i això, són molts els que vaticinen que, properament, l'opinió pública serà testimoni d'un nou enfrontament familiar.