Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón confessa als seus amics que ja ha pres una decisió definitiva

Ana María Aldón sap que és el moment de passar a l'acció

Ana María Aldón és una dona que ha ressorgit en els darrers temps. I ho ha fet després de viure a l'ombra del seu marit, José Ortega Cano, des que comencés amb la seva relació.

El cas és que la vida d'Ana María Aldón no ha estat gens fàcil. Des que comparteix la vida amb l'extorero, sempre s'ha vist sotmesa a estar en un segon pla. Però aquest darrer any ha decidit trencar amb tot i ho ha fet de valent.

D'un temps ençà hem vist una dona empoderada, que està decidida a opinar sense cap mena de traves sobre els temes més espinosos que afecten la seva família. I especialment sobre aquells que tenen a veure amb el marit de l'andalusa.

Ana María Aldón vol trencar amb la seva vida actual

Des que és col·laboradora de Viva la vida, la televisiva ja no calla. Té opinió pròpia, malgrat que algunes de les seves paraules van fer molt de mal al si de la seva família.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón ha dit prou i no hi ha marxa enrere | Telecinco

Sobretot, Ana María va rebre moltes crítiques des de dins després de donar suport al relat de Rociíto sobre l'infern que va viure amb Antonio David Flores.

El seu suport públic al programa en què col·labora va ser el principi de la seva crisi matrimonial. Unes opinions que sabia que farien tremolar els fonaments de casa seva. De fet, molts van parlar que Ana María Aldón i Ortega Cano portarien vides molt diferents malgrat viure sota el mateix sostre.

Alguns periodistes com a Diego Arrabal van posar el focus que ella estava cansada d'aquesta vida. I no descartava trencar el matrimoni, que ja no il·lusionava la dissenyadora.

Els plans reals d'Ana María Aldón

En els darrers dies, hem vist com un altre dels periodistes del cor que coneix molt bé el matrimoni ha parlat de la separació. I sobre el desig de la dissenyadora de començar una nova vida lluny d'Ortega Cano. Estem parlant de Jesús Manuel, excol·laborador de Sálvame i actual articulista d'esDiario.

Pla general de Jesús Manuel Ruiz a un photocall
Jesús Manuel Ruiz té clar que la separació es produirà en els pròxims mesos | Cedida

«La seva cara no és creïble, és una percepció de bon entenedor. Apareix tots els caps de setmana al programa on està contractada Viva la vida per explicar l'última hora de la seva vida. Poc ha d'aportar de la resta», comença la seva columna setmanal.

Per al periodista rosa, a l'andalusa «només li queda fer-se íntima amiga de Rociíto i tenir un nou espai als mitjans de comunicació. Com a enemiga no funciona, com amiga donarà molt de joc i molts minuts d'entreteniment. Una altra cosa és la veracitat de la cara i de les paraules», diu el text.

▶️ Xisca Perelló y Rafa Nadal ya saben cuando nacerá su bebé y si es niño o niña

Ana María Aldón ha pres una decisió i ja no hi ha marxa enrere

La veritat és que Jesús Manuel considera que «Ana María Aldón veu un nou món i els Ortega Cano no són en aquest món. Deia la cançó. Pot posar punt final al seu matrimoni en qualsevol moment», deixa entreveure el col·laborador.

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María.
Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María | Europa Press

Això sí, l'extertulià de Telecincosap que «hi ha un punt en comú que mai no els separarà. Aquest és el fill que té amb el torero. José María Ortega Aldón està molt unit al seu pare i a la seva mare, i per descomptat a la seva 'tata' Marina».

«Aquesta es va fer càrrec dels fills d'Ortega Cano i Rocío Jurado i ara del fill d'Ana María, perquè Marina és una més de la família. Però Ana María ha decidit fer un pas endavant per explicar la seva veritat. Protagonitzarà les portades dels propers mesos, la decisió està presa», sentencia el columnista d'esDiario.