David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco descobreix que els rumors de Marta Riesco eren certs

David Flores Carrasco s'ha quedat de pedra en veure què ha fet ella

David Flores Carrasco ja és conscient que no hi ha marxa enrere en la separació del seu pare, Antonio David, d'Olga Moreno. Ho ha estat quan ha vist les imatges que s'han publicat d'ell, en què apareix feliç i somrient amb la seva nova parella, Marta Riesco. Una noia que els últims dies ha estat objecte de nombrosos rumors i ara se n'ha confirmat un.

En concret, s'ha revelat que la reportera, farta d'estar apartada de la televisió, ha decidit no quedar-se de braços plegats. Ha donat forma al seu propi programa, que ara emet a les xarxes socials.

Fotomuntatge de Marta Riesco i David Flores Carrasco.
David Flores ha descobert què acaba de fer Marta. | CatalunyaDiari
 

David Flores Carrasco coneix el gir professional de Marta

David Flores sap que el seu pare, després de ser acomiadat de Mediaset pel testimoni de la seva exdona a la seva docusèrie, es guanya la vida ara amb YouTube. Sí, perquè ha obert un canal amb què obté beneficis parlant de la mare dels seus fills grans. Un camí professional que ara ha decidit seguir Riesco.

La reportera es va convertir en la protagonista absoluta de Telecinco quan va sortir a la llum la relació amb l'exguàrdia civil. Però una mentida que va pronunciar i que va quedar en evidència, la seva suposada conversa amb Rocío Carrasco, l'ha apartat de la televisió. Els seus caps dubten d'ella i la tenen pràcticament apartada dels platós.

Pla general de Marta Riesco
David Flores Carrasco ha vist que Marta Riesco ha decidit crear el seu propi programa. | Instagram
 

Per aquest motiu, ella, farta de la situació, ha decidit prendre mesures, com es rumorejava. El que ha fet ha estat ni més ni menys que donar forma al seu propi programa. Aquest porta per títol El columpio de Marta i es pot veure al seu compte d'Instagram.

Per què aquest nom per al seu espai? Perquè durant el programa ella parla des del gronxador que té instal·lat a la terrassa de casa seva.

David Flores Carrasco ja ha pogut veure el projecte de la seva madrastra

El germà de Rocío Flores sap que Marta ha posat en marxa el seu propi programa i també n'ha pogut veure la primera entrega. La reportera no ha dubtat a entrevistar el compositor Nico Gutiérrez Caballero, el creador de l'única cançó molt coneguda. Ens estem referint al seu tema No tengas miedo, amb què va intentar fa uns anys ser el representant d'Espanya a Eurovisió.

Després de 12 anys, s'han retrobat per compartir amb els seguidors els secrets d'aquest single i de la feina que van fer en comú. Així, per exemple, han explicat que ell va posar un anunci en un portal musical buscant una solista perquè l'interpretés a la televisió. Un anunci que va ser respost per Riesco, entre moltes altres candidates, i que va aconseguir que fos una de les aspirants a anar al festival.

Han mantingut un diàleg força distès, i que ha acabat amb la presentadora interpretant el tema esmentat. Ho ha fet després de dedicar-ho a «tots els que no trobeu sortida, als repudiats, assetjats, imitats, vexats. Per als lletjos, per als incompresos, per als grossos, els baixets, els 'quatre ulls', els guerxos».

«Per a tots els que no us conviden a un ball, per als que se senten sols, per als que se sentin a l'última fila de classe, per als que se sentin a la primera, per als que desafinen i per als que no saben ballar. I, especialment i aquests dies més que mai, per a tots els que estimen, és igual a qui. Per tots aquells que us sentiu diferents, va per vosaltres, no tingueu por».

▶️ Nena Daconte explica cómo vivió el síndrome de la impostora