Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

Andrea Janeiro ja no pot callar més els rumors sobre el seu nou germà Hugo

La filla de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique ha esclatat

Ha passat més d'una setmana des que es fes oficial el naixement d'Hugo, el tercer fill en comú de Jesulín de Ubrique i María José Campanario. No obstant això, a més del nadó, la protagonista de totes les notícies és Andrea Janeiro. La noia, que havia fet llaços amb el seu pare setmanes enrere, ja no pot callar més temps els rumors.

Andrea Janeiro encara no ha vist el seu germà

Han passat anys fins que Andrea Janeiro i Jesulín de Ubrique han llimat asprors. El que semblava una relació trencada per sempre, va acabar amb diverses trobades a Madrid. Al torero se li va estovar el cor amb l'arribada del seu quart fill i va voler solucionar els seus problemes amb l'Andrea.

Tot i això, els mitjans han tornat a posar en dubte aquesta relació entre pare i filla. Sobretot perquè Andrea Janeiro encara no ha vist el seu nou germà. Mentre que Julia Janeiro i el seu germà sí que van anar a l'hospital, Andrea segueix a Madrid.

Fotomuntatge d'Andrea Janeiro, Jesulín i María José Campanario
Andrea Janeiro encara no ha vist el nou fill de Jesulín de Ubrique i María José Campanario| Catalunya Diari

La jove, que estava «molt il·lusionada» segons informaven diversos mitjans de comunicació, ja fa una setmana que no coneix el seu germà petit. Tot i això, són molts els que asseguren que la filla de Belén Esteban baixarà a Jerez de la Frontera d'aquí a molt poc.

«Els germans estan molt contents, inclosa Andrea. Segons em diuen fonts molt directes, està com boja. S'espera també la seva visita», va assegurar la periodista Paloma García Pelayo.

Però farta dels rumors, Andrea Janeiro s'ha vist obligada a parlar i ha esclatat amb tots els que han rumorejat sobre el seu germà Hugo.

Andrea Janeiro ho explica tot

Andrea odia les càmeres de televisió, fuig d'elles, però aquests últims dies s'ha vist obligada a intervenir. No ho ha fet directament ella, sinó el seu pare, Jesulín. El torero no fa ni dues setmanes que és pare per tercera vegada i ja s'ha vist embolicat amb mesures legals.

Tant ell com María José Campanario estan farts de ser el centre dels titulars de totes les revistes. I és que a la parella no li ha agradat gens com se'ls ha tractat durant el procés d'embaràs.

Durant dies es va rumorejar que la parella estaria pensant a vendre una exclusiva sobre l'arribada d'Hugo al món. Arribant fins i tot a especular-se que, per aquesta exclusiva, María José i Jesulín s'endurien nets més de 100.000 euros.

Ara com ara, res d'això ha passat i la parella vol portar l'arribada del nadó al món, tan tranquil·la com sigui possible. Segons el mitjà de comunicació ABC, «Jesús no està disposat que ningú travessi més línies vermelles. I recorrerà, una vegada i una altra, a la justícia per salvaguardar allò que només a ell li pertany», expliquen.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín d'Ubrique i María José Campanario encara no han venut cap exclusiva amb el seu nadó | Europa Press

L'advocat del torero ha confirmat que té «ordre expressa de continuar com fins ara». Seguirà amb «els procediments legals contra aquells que vulnerin els drets fonamentals de Jesulín i María José».

Jesulín de Ubrique fuig de les càmeres

Després del naixement del nen, no s'ha tornat a veure Maria José Campanario, qui ja descansa a casa amb el nadó. En canvi, al torero se l'ha vist per última vegada als voltants de casa seva, entrant amb el cotxe.

Allà, només va saludar els periodistes amb la mà, sense cap intenció de donar declaracions. Per tant, no hi ha dubte que el torero ha après la lliçó i no vol que res ni ningú faci malbé aquest moment tan feliç que viu al costat de la seva família. Incloent aquí la seva filla gran, Andrea Janeiro.