Primer pla d'Ana Rosa Quintana

Patricia Pardo revela les novetats sobre l'estat d'Ana Rosa Quintana

Patricia Pardo ja no amaga la situació actual de la seva cap

Patricia Pardo és conscient que la seva cap ja compta els mesos que li queden per tornar a treballar a la televisió. Sap que el tractament de la comunicadora ha estat tan efectiu com es podia esperar.

I la seva positivitat durant tot aquest procés ha estat clau perquè la vegem de nou al plató en molt poc temps.

Ella és molt estimada per tots els seus companys, especialment per les presentadores que la substitueixen des del mes de novembre passat. Ana Terradillos i Patricia Pardo es posen al capdavant del programa matinal suplint la madrilenya, però elles saben que aquest lloc és una cosa temporal.

Ja queda menys per veure la madrilenya ocupar el lloc que tan bé han defensat les dues comunicadores de Telecinco. Així ho va revelar Joaquín Prat fa poques setmanes. Ho va fer abans de finalitzar l'espai de Telecinco des del Club Social, secció dedicada a la crònica rosa que condueix cada dia.

Imatge d'Ana Rosa Quintana als toros.
Ana Rosa Quintana va reaparèixer molt recuperada | GTRES

Patricia Pardo parla clar de l'estat de la periodista de Telecinco

«Vostès moltes vegades ens pregunten 'com està, què en sabeu o quan torna', doncs tornarà molt aviat. Podem dir que al setembre ja és aquí, esperem. Aquesta almenys és la idea que tenim tots al cap», confessava el presentador.

El cas és que aquest retorn ho ha confirmat també la seva companya de plató, Patricia Pardo. La periodista gallega està pletòrica i aquests mesos ha rebut diversos premis pel seu bon fer substituint la presentadora.

Per aquest motiu, aquest dimarts, Pardo va rebre el guardó de 'La Alcazaba' a la categoria de televisió. Quan va pujar a l'estrada a recollir el seu premi merescut, aquesta va dedicar unes paraules a la seva cap i amiga.

A més, va voler agrair el premi a tots els que l'han donat suport. O als que, «en algun moment, l'han agafat de la mà i l'han ajudat a fer aquests passos tan complicats en aquest camí. Passiño a passiño, faise o camino», afirmava en gallec.

Primer pla de Patricia Pardo posant a un photocall
Patricia Pardo parla clar sobre la tornada de la periodista   | GTRES

A col·lació d'aquests agraïments, la gallega també va explicar com la va ajudar Joaquín Prat als seus començaments a la petita pantalla.

«Sóc miop i vam descobrir en directe que era incapaç de llegir el 'cue', però, per sort, al noi no se li dona malament i va salvar el moment. Els companys ho són tot per a mi», sostenia la presentadora abans de parlar del estat actual d'Ana Rosa.

Patricia Pardo ja no amaga la seva situació actual

«La millor presentadora d'aquest país, Ana Rosa Quintana, amb qui tinc l'enorme sort de portar 12 anys treballant al seu costat... Ana, això també va per a tu. Espero celebrar molt aviat aquesta victòria i la victòria que segur que aconseguirà molt aviat en aquesta dura batalla que està lliurant», deia Patricia Pardo embargada per l'emoció.

▶️ Óscar Martínez no se perdona lo que hizo con Ana Rosa: ¿Qué fue de él?

Pardo no va escatimar en elogis cap a la periodista madrilenya. «La millor presentadora és sens dubte la meva cap. I és que som la seva família i, únicament, li estem guardant el lloc i ho fem de tot cor», admetia la comunicadora.

A més, va aprofitar l'ocasió per revelar com es troba Ana Rosa a la recta final del seu tractament. «L'he vist fa molt poquet i l'he vist molt bé. Amb molta força, molt enèrgica, molt maca i amb ganes de tornar-hi», confessava.

En aquell moment, Pardo va deixar caure que la veterana periodista tornarà al seu programa al començament de la temporada que ve. «Crec que tornarà al setembre i ho estem desitjant», concloïa Patricia Pardo.