Primer pla d'Asraf Beno seriós.

Asraf Beno confirma els pitjors presagis sobre el seu germà Anuar

Asraf Beno s'esfondra en veure Anuar completament trencat

Asraf Beno s'ensorrava en comprovar l'estat en què es troba el seu germà a Hondures. La parella de Chabelita és conscient de com de malament ho està passant Anuar i com el fet de continuar nominat ha acabat passant-li factura.

El jove travessa el seu moment més delicat a Supervivientes i el model sap que té les hores comptades. No té l'afecte del públic i no va poder evitar emocionar-se en veure Anuar totalment enfonsat.

Asraf Beno confirma el delicat estat de salut d'Anuar

Asraf Beno va veure en directe com Anuar s'esfondrava en plena gal·la de Supervivientes. La gana i les inclemències del temps li estan passant factura i el jove marroquí no té forces.

Tot i això, el seu desig és continuar amb l'aventura, però cada vegada veu més complicat poder arribar a la final. I encara més després de saber que l'audiència no l'ha salvat i que està en joc la seva expulsió, junt amb Mariana i Yulen.

Asraf Beno
Asraf Beno confirma que Anuar no està bé. | Telecinco
 

A més, el seu estat anímic no és gens bo i més d'una vegada no ha pogut evitar ensorrar-se. Es tracta del reality més extrem i cada cop són més els concursants que la recta final del programa se'ls fa molt complicada.

Després d'arribar a l'equador, les forces i els ànims estan sota mínims, i Asraf Beno no pot evitar emocionar-se en veure el seu germà trencat. El jove es troba davant la que podria ser la seva última setmana i, a més, els conflictes amb els companys no l'ajuden gens. Per si no n'hi hagués prou, perdre el joc de recompensa va fer que no pogués gaudir del premi i emportar-se alguna cosa a la boca.

Tot un cúmul de situacions que van provocar que Anuar trenqués a plorar desesperadament. La parella de Chabelita va veure les imatges al plató de Tierra de Nadie i es va ensorrar. «L'he vist moltes vegades així», deia visiblement emocionat.

Asraf Beno trencat per Anuar: «No m'agrada veure'l així»

Asraf Beno sabia que Anuar no se n'anava a un reality com els que ell ha participat. Supervivientes exigeix molt dels concursants i n'és una prova l'estat en què arriben.

Famolencs i destrossats després de mesos patint calamitats, marquen d'una manera que només els que han viscut l'experiència ho saben. És per això que el model està patint molt en veure el seu germà petit en aquestes circumstàncies.

Anuar Beno plorant
El germà d'Asraf Beno s'ensorra i trenca a plorar. | Mediaset
 

Amb llàgrimes als ulls, Asraf Beno reconeixia que li «està fent molta pena» veure Anuar destrossat. «Vol estar al concurs, vol donar-ho tot, i estar nominat crec que l'ha afectat força, no vol marxar», explicava.

El supervivent ha estat un dels més polèmics dins del reality i s'ha guanyat l'animadversió de gran part de l'audiència. De fet, molts usuaris estaven desitjant que sortís nominat per poder-lo expulsar de l'illa.

Asraf Beno mirant cap a un costat
Asraf Beno està patint molt per la salut d'Anuar. | Europa Press
 

D'això Asraf en sap molt, perquè ell mateix ha hagut de suportar molts missatges d'odi dirigits al seu germà. És per això que aprofitava la seva estada al plató per donar-li el seu suport. «Jo vull que es quedi, per les seves ganes, ell vol quedar-se i això ho valoro molt», deia emocionat.

A poc a poc, Anuar s'ha anat allunyant de la resta dels seus companys d'aventura, però, així i tot, el seu entorn sap que no està sol. «He com vist Anabel i Yulen l'han ajudat», assenyalava el model.

I és que el concursant es va trencar completament en perdre la prova de recompensa i, amb això, la possibilitat de menjar. «És molt angoixant, aquí es passa molt malament i qualsevol cosa que veus t'angoixa un munt», deia entre llàgrimes reconeixent estar «mort de gana».

Després de veure aquestes imatges, Asraf se solidaritzava amb ell des del plató. «No m'agrada veure'l així, tothom ha tingut aquests alts i baixos», opinava.

▶️ ¡Oficial! Las fotos del embarazo de Xisca Perelló y Rafa Nadal