Muntatge de Patricia Pardo amb Christian Gálvez

Christian Gálvez es replanteja el futur després de parlar amb Patricia Pardo

Christian, preparat per aguantar nous canvis

Christian Gálvez es prepara per a nous canvis a la seva vida. Tot semblava anar de meravella al costat de Patricia Pardo, però els projectes professionals de tots dos poden acabar enterrant aquesta relació abans d'hora. I és que la xicota del presentador es quedarà sense vacances a l'agost i possiblement haurà d'exercir més responsabilitats a la cadena.

A Mediaset, ja estan treballant a contrarellotge en la programació de la nova temporada que començarà al setembre. Això implicarà una sèrie de canvis que afectaran algunes de les cares més conegudes de la casa. Tot plegat amb l'ànim de remuntar una situació crítica que els ha portat a perdre el lideratge en detriment d'Antena 3.

La parella de Christian serà una de les grans apostes de Vasile per als propers mesos. El directiu italià té previst suprimir de la graella Viva la vida i confiar les tardes del cap de setmana a una altra productora. Serà amb Unicorn, la productora que dirigeix Ana Rosa Quintana.

Christian Gálvez somrient presentant 'Alta tensión'
Christian Gálvez no es podrà anar de vacances a l'agost | Mediaset

En principi, la presentadora d'aquest format seria Patricia Pardo. El seu bon paper durant els últims mesos reemplaçant la seva cap als matins de Telecincono ha passat desapercebut per als directius. En principi, s'ocuparia de la conducció de l'espai durant l'agost, però tampoc no és descartable que continuï més enllà de l'estiu.

Tot depèn de les sensacions i de la resposta del públic. Si no, tornarien a donar les regnes de dissabte i diumenge a Emma García, en què hi ha una gran confiança.

Això implicaria un canvi important per a la periodista gallega i la seva parella, ja que fins ara tenien els caps de setmana lliures per gaudir l'un de l'altre, però amb aquesta variació ho tindrien més complicat per coincidir-hi.

A més a més, Christian Gálvez no ho tindrà senzill per planificar les vacances d'estiu. Sí, perquè només podria fer escapades de dilluns a divendres davant dels compromisos professionals de la seva noia.

Si escau, ell no tindria tantes complicacions, ja que pot deixar gravades unes quantes entregues d'Alta tensión, el concurs que presenta a Cuatro. Tot i això, també hi ha la possibilitat que donin un respir a l'espai i durant l'estiu no l'emetin, però encara està per veure's.

A Mediaset, s'esperen unes quantes modificacions a la programació. La més important la protagonitzarà Raúl Prieto, fins ara director de Viva la vida, i encarregat de fer-se càrrec del format que substituirà Sálvame. Tal com recull Informalia, s'ocuparà de prendre les regnes de les tardes de Telecincoper setmana.

Vasile vol fer una autèntica revolució a la cadena i ha pensat en aquest periodista per afrontar la renovació. Val a dir que Raúl no manté precisament una bona relació amb La Fábrica de la Tele. I és que, fa anys, va marxar de Sálvame per la porta del darrere després d'un enfrontament amb Jorge Javier Vázquez.

Christian Gálvez, a punt de coincidir amb la seva ex

Christian Gálvez es va emportar un ensurt fa uns dies. Es va donar a conèixer que es posarà al capdavant d'un nou projecte televisiu amb Carolina Cerezuela. És un concurs que portarà el nom d'Esta noche gano yo i en què es donaran cita cares conegudes.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant amb mascareta
Patricia Pardo i Christian caminant pels carrers de Madrid  Europa Press

Entre els noms que s'havien barrejat per prendre part a l'espai hi havia el d'Almudena Cid, assegura Semana. Tot i això, el retrobament no es produirà a la televisió perquè l'actriu ha declinat la invitació, encara que asseguren que en la decisió no ha influït la presència del seu ex.

De fet, quan els ho van proposar encara no es coneixien els noms dels presentadors. Tot i això, si hagués coincidit en un plató, s'hauria generat una situació molt incòmoda per part de tots dos. Christian Gálvez i l'exgimnasta han posat el punt final a la seva relació de males formes i no volen saber res l'un de l'altre, com ha quedat comprovat.3

▶️ El sueldo de los presentadores de TV más famosos de España