Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Terradillos, presentadora substituta d'Ana Rosa Quintana

Ana Terradillos revela el secret que només coneixia fins ara el seu xicot

Ana Terradillos deixa tothom amb la boca oberta amb la seva inesperada confessió

Ana Terradillos sorprenia amb una confessió en ple directe que deixava tots els seus companys d'El programa de Ana Rosa descol·locats. En plena onada de calor, res no s'escapa a l'enginy per estar frescos i la basca feia la seva aportació.

Ho feia davant la mirada de sorpresa de tots els presents per la naturalitat amb què la presentadora els va llançar un consell. «A dormir nus», va deixar anar com a comiat per després aclarir que per a ella, això no és cap problema.

Ana Terradillos revela el secret que només coneixia el seu xicot

Quan falta poc menys d'una setmana perquè comenci oficialment l'estiu, Espanya s'enfronta a la seva primera onada de calor. Un ascens de les temperatures que arriba massa aviat i que ja comença a afectar la població.

Beure aigua, ventar-se i fer servir roba lleugera i clara són alguns dels consells que més s'han pogut sentir aquesta setmana. Tot i això, quan arriba la nit no hi ha cap consell que ajudi a agafar el son. És per això que El programa de Ana Rosa va comptar amb una experta del Summa per explicar alguns trucs que cal tenir en compte per protegir-nos.

Ana Terradillos
Ana Terradillos confessa que dorm nua. | Mediaset
 

Ana Terradillos va escoltar amb atenció les paraules de la sanitària i després de la xerrada es va limitar a acomiadar els companys de la taula d'actualitat. Això sí, abans de fer-ho, va voler llançar-los el seu particular mètode per evitar les dures nits tropicals.

«Companys, bona setmana i a dormir fresquets, a dormir nus», deia, fent que els presents esclatessin en riallades. Patricia Pardo va ser la primera a recollir el guant de la seva companya i sense poder contenir el riure li va llançar una pregunta.

«A dormir nus, de debò?», va voler saber la gallega. Veient l'expectació que les seves paraules havien causat, Ana Terradillos va intentar desviar l'atenció. «Ho ha dit ell, ho ha dit Rodolfo, jo no tinc cap problema, dormiré com calgui dormir», s'ha defensat.

No obstant això, les seves últimes paraules van ser reveladores, ja que va deixar molt clar com dormiria durant aquesta onada de calor. «Jo amb pijama aquests dies no», va confessar. «Però sense aire condicionat que és dolent per a la gola», va assenyalar Pardo.

Ana Terradillos i la seva discreta vida privada

Ana Terradillos va aterrar a Telecinco com a substituta d'Ana Rosa. Ràpidament es va fer un forat al programa matinal de Mediaset i ja és una habitual en aquest programa. De fet, manté una gran amistat amb la presentadora, amb qui se l'ha vist més d'una vegada.

Tot i això, es coneix molt poc sobre la vida privada de la periodista basca. La seva carrera professional la va portar a cobrir la guerra de l'Iraq el 2003 i es va fer experta en terrorisme. Avui dirigeix la taula d'actualitat i política a El programa de Ana Rosa, demostrant la seva gran professionalitat.

Imatge de Jorge Alcolea.
Ana Terradillos té una relació sentimental amb Jorge Alcolea. | Instagram
 

Sempre s'ha mostrat gelosa de la seva intimitat i gairebé mai no parla de la seva vida privada ni de les seves relacions. Però no hi ha res que es resisteixi als dots del món rosa i ja es coneix amb qui comparteix les nits de calor.

Es tracta de Jorge Alcolea, un empresari dedicat al món de l'art. De fet, és propietari d'una de les galeries més famoses de Barcelona, l'anomenada Galeria Nonell, de tradició familiar.

Ana Terradillos no té fills i gaudeix de la seva vida en parella viatjant a Eivissa i Formentera, dues de les seves destinacions preferides per desconnectar. Segur que allà el pijama tampoc és benvingut al llit de la basca.