José Fernando

José Fernando Ortega, a un pas de perdre la seva segona mare

José Fernando no es pot creure el que està passant amb la seva família

És l'únic que no està de ple al focus mediàtic, però José Fernando Ortega s'assabenta de tot i és conscient del mal moment que travessa la família. Tant és així, que podria arribar a perdre la seva segona mare. El jove, que segueix ingressat al centre de San Juan de Dios a Ciempozuelos, no sap com solucionar-ho.

José Fernando Ortega
José Fernando Ortega, mentre està ingressat, se sorprèn amb tot el que està passant amb la seva família. | GTRES

 

José Fernando Ortega perd la seva segona mare

Han passat cinc anys des que el 2017, José Fernando Ortega ingressés per tractar els seus problemes de salut mental. Allí rep escasses visites i les trucades es limiten a una per setmana. Tot i això, el jove sap tot el que està passant els últims dies al voltant de la seva família.

La unió que té amb Gloria Camila li permet estar al dia de tot i sap que, en qüestió d'hores, el segon documental de Rocío Carrasco ho pot empitjorar tot. La filla de 'La más grande' ha amenaçat els Ortega Cano amb documents i José Fernando Ortega no hi pot fer res.

A aquest problema se li suma la mala ratxa que travessa la relació del seu pare, Ortega Cano, amb Ana María Aldón. La gaditana fa setmanes que és notícia per proclamar als quatre vents que no està a gust amb el torero. No se sent estimada ni entesa, i aquestes declaracions no han fet res més que empitjorar-ho tot.

La mala ratxa dels Ortega Cano

Tot va explotar pels aires amb la tensa situació que els col·laboradors de 'Sálvame' van viure a l'última 'Sálvame Fashion Week'. La parella va anar-hi junta, però van fer com si no es coneguessin. El fet que no hi hagués ni una mostra d'afecte per part de cap dels dos no va fer més que avivar els rumors.

El pare de José Fernando Ortega està cansat que la seva dona faci públics els seus problemes personals als platós de televisió. A més, no suporta que Ana María es baralli amb Gloria Camila, i encara que han estat totes dues les que han alimentat aquesta mala relació, el torero té debilitat per la seva filla. Però, per si no n'hi hagués prou, l'última cosa que ha passat ha confirmat, finalment, que la família està més que trencada.

germana de José Fernando Ortega
La germana de José Fernando Ortega publica una imatge amb el seu pare i Marina. | Catalunya Diari

La família està trencada

Fa tot just uns dies, Gloria Camila celebrava la seva graduació en haver acabat els estudis de Màrqueting Digital. I ho feia acompanyada dels seus éssers estimats, entre els quals hi havia el seu pare. La jove, orgullosa dels seus estudis, publicava una fotografia al costat del torero i Marina, l'assistenta de la llar.

El més vistós de la foto és que no hi ha cap rastre d'Ana María Aldón. Una imatge que no ha fet més que incrementar els rumors sobre una crisi profunda entre la família. De tot això, José Fernando Ortega n'està al corrent, per això ja va acceptant que és probable que Ana María Aldón desaparegui de les seves vides.

La filla d'Ana María encén la metxa

I per acabar-ho d'adobar, les declaracions de la filla d'Ana María Aldón han acabat amb la relació amb Gloria Camila. Gema Aldón va mostrar recentment el seu suport a Rocío Carrasco, deixant de pedra a la filla del torero.

«No coneix la meva germana Rocío... M'agradaria que fos un suport de veritat i no per generar polèmica», va assegurar Gloria Camila a 'Ya son las ocho'.