Ana Obregón plorant

Ana Obregón trenca el silenci i salten les alarmes: «Estic trista i sola»

Gran cop per a Ana Obregón, que presentaria les seves segones Campanades consecutives després de la mort d'Álex Lequio

Ana Obregón està desolada pel forçós canvi de plans que ha patit en els últims dies per acomiadar 2021. Aquest any, l'actriu i presentadora donaria les Campanades per segon any consecutiu al costat d'Anne Igartiburu a la Puerta del Sol.

Però, la mala notícia ha arribat quan, fa tot just dos dies, Ana Obregón donava positiu en coronavirus i per això haurà de passar sola la nit de Cap d'Any. I a més, per si no n'hi hagués prou, a aquesta trista notícia se suma que serà la primera Nit de Cap d'Any sense la seva mare i la segona sense el seu fill Álex.

Ana Obregón i Anne Igartiburu
Anne Igartiburu no podrà acomiadar el 2021 amb Ana Obregón | GTRES

Ha estat la mateixa Ana Obregón la que ha explicat a les seves xarxes socials els fets i ha agraït a tots els seus seguidors l'afecte incondicional que li han mostrat des que sortís a la llum la notícia del seu positiu.

«No se m'acudeix millor manera d'agrair tots els missatges d'afecte que he rebut aquests dies, que compartir amb vosaltres alguns dels moments que he viscut acomiadant l'any des de la Porta del Sol a TVE», escriu al costat de diverses imatges d'altres anys al 'kilòmetre 0' d'Espanya.

L'estat real d'Ana Obregón després de donar positiu en Covid

«Sempre amb els millors companys, des del mestre Joaquín Prat, el meu estimat Ramontxu, i la meva adorada Anne», ha publicat.

Ana Obregón, a les campanadas del 2020
Ana Obregón es queda sense campanades | La 1

A més de mostrar el seu agraïment a tots els que han escrit per les xarxes socials, Ana ha explicat com es troba després del seu positiu. «Em trobo bé, no puc negar que molt trist i sola», ha revelat.

Ana accepta tot el que li vingui i relativitza aquesta mala estona que ha hagut de passar quan s'ha assabentat que no podria fer les Campanades. «Però tot això no és culpa de la Covid, és la vida que a vegades et castiga massa. I no obstant això, no perdo l'esperança, al cap i a la fi l'esperança és l'únic que ens queda quan ho hem perdut tot», ha dit.

El missatge d'Ana Obregón que confirmava el seu positiu

Fa unes hores, Ana Obregón revelava al seu compte d'Instagram el missatge que mai no hauria volgut donar en aquestes dates. «Sento moltíssim haver de comunicar-vos que he donat positiu en Covid i no podré estar a la Porta del Sol acomiadant l'any amb tots vosaltres com m'hauria agradat. Dir-vos que estic bé, a casa, com si fos un refredat molt fort gràcies a les vacunes».

La sorpresa de la presentadora era majúscula després d'haver agafat la Covid, ja que afirmava que s'havia cuidat molt durant aquests dies. «Aquesta variant vola, és a tot arreu. Us ho diu algú que no ha sortit de casa seva cada Nadal i tot i això ho he agafat», publicava dimecres passat.

«El que més m'entristeix és no poder estar en aquest balcó de la Porta del Sol per agrair-vos a tots de cor el suport i l'afecte tan immens que he rebut tot aquest any a través de les xarxes, als mitjans de comunicació i al carrer», es lamentava Ana Obregón.

Un 'novell' a les Campanades substituirà Ana Obregón

Després de l'inesperat positiu en Covid d'Ana Obregón, TVE ha hagut d'estirar fons d'armari per substituir l'actriu i presentadora a les Campanades. L'ens públic tenia diversos candidats i finalment serà el conductor del programa 'Aquí la Tierra', Jacob Petrus, l'home triat per suplir a l'actriu.

Jacob Petrus
Jacob Petrus substituirà Ana Obregón aquesta nit de Cap d'Any | RTVE

Ara, només queda esperar que Ana Obregón tingui una entrada d'any millor que aquests últims dies del 2021, ja que, malauradament, no podrà gaudir de la Porta del Sol com tants anys ha fet.