Antonio David i Olga Moreno no tenen intenció de separar-se

Olga Moreno, trencada: Antonio David Flores ja li ha trobat substituta

Olga Moreno es rendeix davant la nova il·lusió d'Antonio David

Olga Moreno es a punt d'acomiadar un dels seus anys més complicats. La reaparició de Rocío Carrasco, exdona d'Antonio David, va acabar provocant el trencament del matrimoni de la dissenyadora. Mentrestant, hi ha qui apunta que descobrir certs temes legals de l'exguàrdia civil van fer que Olga obrís els ulls.

D'altra banda, els continus rumors sobre les presumptes infidelitats d'Antonio David podrien haver fet efecte la sevillana. Fa setmanes, semblava que la reconciliació estava més a prop que mai, però finalment no es va produir.

L'entorn proper a Olga Moreno assegura que segueix enamorada de l'excol·laborador i que no està disposada a fer el pas definitiu per divorciar-se. Tot i això, una nova il·lusió d'Antonio David podria obligar-lo a prendre una decisió definitiva.

La substituta d'Olga Moreno

Olga Moreno i Antonio David segueixen jugant a la distracció amb la seva suposada ruptura sentimental. Tots dos procuren no pronunciar-s'hi i només l'exguàrdia civil va confirmar la notícia dies després de publicar-se.

Des de llavors, no ha fet cap comentari més sobre això. Al seu canal de Youtube es dedica a carregar contra La fàbrica de la tele i els seus antics companys, però guarda silenci sobre el seu encara matrimoni amb Olga Moreno.

Mentrestant, els protagonistes fan vida per separat encara que segueixen convivint al mateix domicili familiar i. de fet, van passar el Nadal junts. La sevillana viu centrada en el negoci, aliena als mitjans en un intent de mantenir-se en segon pla.

D'altra banda, sembla que Antonio David, tot i haver-se quedat totalment fora del món de la televisió, ha recuperat el somriure. I ho hauria fet gràcies a una nova il·lusió amb qui s'ha deixat veure recentment.

Segons algunes informacions, l'excol·laborador ha estat vist amb una misteriosa morena que li està fent més suportable la seva estada a Madrid. Tot i això, conscient que està al focus de la notícia, Antonio David ha procurat no fer cap mostra d'afecte.

Sigui com sigui, el cert és que mentre l'Olga manté un perfil baix esperant que les aigües es calmin, l'excol·laborador continua estant al focus mediàtic.

Els propòsits d'Olga Moreno per al nou any

Olga Moreno aguanta el tipus davant les últimes informacions sobre la seva família. La sevillana ha trobat en el seu entorn el millor suport i han estat diverses les ocasions en què ha estat vista visitant la seva família.

Olga i Antonio David segueixen convivint al mateix domicili familiar i la dissenyadora continua donant-li suport. De fet, va anar a la manifestació que es va organitzar fa setmanes en suport a la família Flores, encara que això sí, per separat.

La guanyadora de 'Supervivientes' té un dilema personal. Asseguren que segueix enamorada d'Antonio David i, a més, sent devoció pels seus fills. Cosa que li impediria fer el pas per divorciar-se.

Antonio David i Olga Moreno a la manifestació de la 'Marea Azul' a Màlaga
Antonio David i Olga Moreno van ser a la manifestació de la 'Marea Azul' a Màlaga | CatalunyaDiari

Tot i això, potser el 2022 sigui el moment en què Olga Moreno faci el pas definitiu. Els seus seguidors augmenten i la seva botiga rep molt bones crítiques. Una situació propicia que li donaria l'oportunitat de volar sola.

Encara que, ara com ara, el matrimoni encara es nega a trencar la relació pels seus fills, sobretot per Lola, que només té 9 anys. El silenci continua imperant entre els seus protagonistes que es neguen a desmentir o confirmar la ruptura o la suposada reconciliació.

Pot ser que el nou any faci més llum sobre l'encara matrimoni i que, finalment arribin a un acord.