Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid

Almudena Cid trenca el silenci després de la trista separació de Christian Gálvez

Almudena Cid assegura que no creu en l'amor etern

Almudena Cid i Christian Gálvez decidien separar els seus camins fa gairebé uns dies. La notícia agafava per sorpresa als seus amics, però també als mitjans del cor, ja que ningú s'esperava que aquesta bonica història d'amor, que tant proclamaven els protagonistes, acabés amb aquest trist final.

Havien compartit onze anys de la seva vida, però els compromisos professionals de cadascú i la falta de temps els va acabar distanciant. La revista 'Hola!' es va encarregar de revelar que la ruptura va ser de mutu acord i sense que hi haguessin terceres persones.

El primer a confirmar la notícia va ser Christian, que va utilitzar les xarxes socials per agrair el suport dels seus seguidors. Almudena Cid, per la seva banda, ara es troba centrada en els nous projectes laborals, que la condueixen al teatre i la televisió.

El presentador de 'Mediaset' va assegurar: «estic tremendament agraït per tot el que hem viscut i après fins ara. Ara, a poc a poc, s'instal·larà en mi la il·lusió per tot el que em queda per viure i aprendre».

Va acabar el seu missatge donant les «gràcies a tots per l'afecte i el respecte mostrat aquests dies i, en especial, a les meves 9 roses». Les paraules deixen entreveure que la separació ha estat cordial i que en tot moment ha existit l'entesa. Tanmateix, només se'n coneix la seva versió.

I és que Almudena Cid només ha trencat el seu silenci en una entrevista a 'El Mundo', on promociona la seva propera obra de teatre. A 'Una historia de amor' tindrà l'oportunitat de fer els seus primers passos en el món de la interpretació.

Almudena Cid i Christian Gálvez abraçant-se amb molt d'afecte
Almudena Cid i Christian Gálvez, en actitud afectuosa | Instagram

Parla sobre el tema principal de l'obra i sobre com poden a arribar a ser de doloroses les relacions. «És una cosa que no controles, que de vegades fa mal perquè és incomprès o perquè no és correspost, i altres vegades et fa surar».

Entén que «aquesta felicitat és etèria, no és constant, va i ve, ve i va». Així, la gimnasta té la impressió que sempre «creiem que l'amor és permanent i t'adones que no», i aleshores és quan torna de nou «la tristesa i després torna l'amor, ens agita constantment».

En cap moment, però, parla de Christian Gálvez, l'home amb qui ha compartit els últims anys de la seva vida. No obstant això, aquestes paraules poden descriure a la perfecció el que va passar entre ells.

Quan se li pregunta per com va passar la pandèmia, assegura que «em va donar per fer pels altres i no vaig fer res per mi». Per tant, li hauria agradat haver sigut una mica més egoista i «dedicar-me una mica més a la meva vida», admet penedida Almudena Cid.

Alhora, tracta de portar el millor possible la seva popularitat perquè, encara que sempre havia generat molt enrenou per la seva faceta esportiva, ara és el focus d'atenció per la seva ruptura sentimental.

Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid posant somrient a un photocall
La gimnasta i el presentador semblaven la parella perfecta | EUROPA PRESS

Almudena Cid no para atenció al que diguin de la seva vida privada

Almudena Cid explica que «els flaixos dels 'photocall', igual que les qüestions referents a la teva vida personal, són una cosa aliena». És a dir, es tracten de «moments, instants». En realitat, el que valora de debò és «el teu dia a dia, on poden passar mil coses».

Ara per ara ha esquivat de meravella totes les preguntes referents a Christian Gálvez. Però, en qualsevol cas, aquesta ruptura li ha coincidit amb un bon moment professional, ja que, a més de la seva incursió al teatre, se la podrà veure a la televisió.

La intenció és que es posi al capdavant d'una secció al programa de cor d'Anne Igartiburu i així serà la manera de descobrir una Almudena totalment diferent. Sempre se l'havia vist amb el seu noi, i ara vol aprofitar l'oportunitat de volar de manera independent.