Jorge Javier Vázquez parlant

Jorge Javier es rendeix davant les agressions que ha rebut i fa una promesa: «Ràbia»

Jorge Javier Vázquez revela com es troba anímicament després dels últims incidents que ha protagonitzat

Jorge Javier Vázquez no està passant pel seu millor moment professional i queda reflectit cada vegada que publica un post a la revista 'Lecturas'. El mediàtic presentador de Telecinco no aixeca el cap després de perdre la seva amiga Mila Ximénez el mes de juny.

Jorge Javier s'ha tornat obrir en canal i ha confessat que està passant per una mala ratxa. Tot i estar de vacances, el presentador ha deixat diverses reflexions que denoten que no es troba en el millor moment.

Lucía Pariente i Jorge Javier
Lucía Pariente i Jorge Javier.   | La Noticia Digital

L'última gran esbroncada que va protagonitzar al costat de Lucía Pariente al plató de 'Secret Story' ha estat la gota que ha fet vessar el got per al presentador de 'Sálvame'. Molts haters de Jorge Javier han exigit a la cadena de Fuencarral que no continuï com a presentador.

La seva actitud masclista i autoritària davant de la mare d'Alba Carrillo ha enfurismat molts espectadors i és un tema que encara l'amoïna avui dia.

Jorge Javier trenca el silenci després de patir assetjament al mig del carrer

Les reflexions de Jorge Javier donen per molt i així queden reflectides una setmana més al seu racó virtual.

«Dijous era l'últim dia que treballava i crec que em vas preparar una jornada inoblidable perquè marxés de vacances amb ganes. Vaig quedar per dinar i em vaig trobar amb un grup de negacionistes que em van culpar de ser còmplice d'un genocidi. Vaig aguantar el xàfec dignament, la veritat», comença el text.

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier fa anys que treballa de presentador a Telecinco.   | GTRES

«Després, a la nit, la cosa va acabar regular, tu i jo sabem què significa això, soroll. Soroll i molta idiotesa també, representada en aquesta ocasió per un senador canari del PP que al fil de la teva arxiconeguda frase. Jo no amenaço, executo, i conclou que es comença per aquí i s'acaba donant una pallissa a una senyora».

Jorge es lamenta que «un senador del PP ha escrit això. Quina meravella de comprensió lectora. Em recorda el mem en què els professors demanen als pares que els nens vinguin disfressats i apareixen vestits de xalets», escrivia el presentador.

Jorge Javier entona el 'mea culpa'

A més, Jorge Javier no oblida el mal tràngol que el va fer passar Massiel al 'Deluxe'. La veterana cantant li va trucar en un moment donat «maltractador de persones».

«També Massiel em va fer un regalet dient que jo havia estat un maltractador i que la gent no m'ho deia per por. La confiança, que fa fàstic. Però no et creguis que després la tia em va trucar per disculpar-se, ella que no para d'enviar missatges amb fotografies d'un passat gloriós», carrega el català.

Primer pla de Jorge Javier presentant Secret Story
Jorge Javier Vázquez ha tingut un últim trimestre de l'any «mogudet». | MEDIASET
 

Segons Jorge, a Massiel «sembla que els anys li han ensenyat a no distingir entre el que és veritablement important i les xuminades. La setmana anterior vaig tenir moguda amb Paloma García-Pelayo, que de totes és amb l'única amb què em ve de gust desfer nusos. Vaja, que porto una ratxa televisiva mogudeta», es lamenta al seu bloc setmanal.

El que «més ràbia fa» a Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier finalitza un nou post a 'Lecturas' confessant a la seva gran amiga Mila el que li fa més ràbia del món. «De tot el que t'he explicat, Mila, el que més ràbia em fa és que tot aquest trimestre he estat un tristot a la meva vida personal. I això, ja ho sabem tu i jo, sí que no m'ho puc permetre, perquè res no és més pesat que un trist», reflexiona.

«Dels tristos cal fugir com de la pesta, així que, després d'aquest recompte de calamitats que he patit aquests últims mesos, he decidit que s'ha acabat el que es donava. Ara toca viure com tu i jo sabem», conclou el català.