Alba Carrillo a su llegada al juicio de separación el 24 de noviembre del 2016

Alba Carrillo, atrapada per un afer: advertència familiar a 'Sálvame'

Un testimoni ha revelat dades sobre el comportament d'Alba amb el seu pare a 'Sálvame'

Alba Carrillo s'ha convertit en una de les noves col·laboradores que més polèmica genera a 'Sálvame' aquest setembre. La model, que sempre es fica a tot arreu, és un dels temes del moment. El primer dia del programa va anar en contra de la seva companya, María Patiño, i li va dir que era «insignificant».

 

Si alguna cosa caracteritza 'Sálvame' és que els col·laboradors es barallen contínuament i sempre s'involucren en totes les discussions. Alba Carrillo és una d'aquestes col·laboradores.

 

El dilluns, 13 de setembre, un confident anònim va fer arribar unes dades sobre ella que deixaven en evidència la filla de Lucía Pariente.

 

Concretament, parlava de la relació d'Alba amb el seu pare, no sortia molt ben parada. Es tracta d'un testimoni que podria fer trontollar el seu entorn familiar.

 

Una convidada anònima destapa la mala relació de Carrillo amb el seu pare

 

 

Un testimoni anònim llançava la següent informació a l'equip de Telecinco«La veritat que estem al·lucinats i molt enfadats pels menyspreus constants que rep el seu pare. Tant per part d'Alba com de la seva mare».

 

«Moltes vegades que es queda fet pols, plorant, i els altres l'hem de consolar. És vergonyós, fa pena i ja n'hi ha prou».

 

Aquesta convidada al programa va deixar anar una amenaça a Alba Carrillo: «Com que ell no farà el pas, aquí estic jo per desmuntar aquestes dues senyores. Perquè de veritat, ja està bé!».

 

El testimoni assegura que el seu pare està passant per un mal moment per culpa seva: «Sempre que es refereixen a ell públicament, l'humilien. Ens fa molta ràbia veure'l així de tocat».

 

També va voler avisar que si el pare parlava, tot es podria complicar. 

 

«Si Carlos parlés de tot el que fa Alba Carrillo i de les coses que sap de la seva relació amb Santi Burgoa, s'embolicaria la troca».

 

«Però com que ell és un cavaller i no entrarà, de moment, ho fem nosaltres. N'estem farts!».

 

«Així que, si us plau, tingueu una miqueta de respecte, pel seu bé, però també pel vostre. Perquè quan parli, serà molt gros». 

 

Alba Carrillo esclata

 

Alba no va trigar a muntar un espectacle davant del relat de la convidada: «Ves-te'n a la merda amb barca, això per començar». 

 

«Si ets valenta, surt i dona la cara. Del meu pare no parlis perquè no saps res per parlar d'ell».

 

«És un senyor molt feliç que no està a la televisió i no cal que hi sigui. Si ell ha de parlar d'alguna cosa, ho fa amb mi, quin entorn de merda és aquest!». 

 

«Si tens alguna cosa a dir, m'ho dius a la cara», va exclamar malhumorada.

 

Alba Carrillo és coneguda pel seu caràcter i per no mossegar-se la llengua, així que en lloc de callar-se, va parlar clar sobre l'assumpte. 

 

«Si de veritat aquest testimoni té validesa, que vingui aquí i doni la cara. Jo poso la mà al foc per tot l'entorn del meu pare».

 

A més, va explicar: «La gent no entén el nostre humor, però el meu pare està molt bé i vol veure'ns feliços. Ell mai s'ha enfadat per les coses que comentem. Nosaltres tenim un sentit de l'humor especial i ell ho comparteix perfectament».

 

Pel que fa a la relació entre la seva mare i el seu pare, també va voler tancar qualsevol polèmica o dubte possible i es va mostrar molt clara.

 

«En la relació dels meus pares no m'hi fico, però també et dic que a molta gent els agradaria tenir la complicitat i confiança que tenen els meus pares».