Kiko Hernández a la campanya 'Cap família amb nens sense tortell de reis' a Madrid

Kiko Hernández deixa Sálvame per anar amb Juan Luis Iborra

Kiko Hernández té una nova il·lusió i ha acceptat un projecte professional que el farà sentir ple

Kiko Hernández ha pres la decisió de deixar Sálvame temporalment per dedicar-se al seu nou projecte laboral.

El programa vespertí de la cadena de Fuencarral experimenta canvis constants a la seva plantilla. Moltes cares han passat pel plató i, després, l'han deixat per algun motiu en concret.

El programa sempre ha tingut una plantilla fixa de col·laboradors coneguts com els veterans. Per completar-ho, han sol·licitat l'ajuda d'alguns personatges rellevants de l'esfera mediàtica per cobrir tots els camps temàtics.

Des de fa uns anys els moviments de persones s'ha convertit en una de les dinàmiques més habituals de l'espai. Des del comiat de Rosa Benito o Raquel Bollo fins als descansos temporals d'alguns col·laboradors, que s'han convertit tots en notícia.

Aquesta setmana s'ha descobert que un dels mítics tertulians amb què compta l'espai ha decidit deixar temporalment la seva cadira. La notícia ha deixat desprevinguts a molts, ja que és un dels grans amb què compta el programa presentat per Jorge Javier.

Kiko Hernández abandona Sálvame per un nou projecte

L'audiència ja especulava sobre la possible marxa d'algun dels mítics col·laboradors de l'espai. En els últims dies hem vist com incorporaven a la seva plantilla cares noves que feien sospitar algun secret.

La setmana passada es va conèixer que el programa havia contractat a dues noves cares. Carmen Borrego i Alba Carrillo tornaven al seu antic treball per a ocupar una cadira i oferir el millor d'elles a cada intervenció. A més, també compta amb la presència de Carmen Alcayde.

Aquests moviments feien sospitar que darrere d'aquestes decisions se n'amagava una que era una mica més gran. Aquesta setmana les especulacions han estat confirmades, ja que Kiko Hernández ha anunciat que se'n va de Sálvame.

Fa un temps el col·laborador anunciar en el seu perfil d'Instagram que tenia un nou projecte entre mans, però que ho revelaria més endavant. A la instantània que va compartir se'l veia llegint uns papers i amb un bolígraf a les mans.

Va publicar un missatge on deixava clara la il·lusió que sentia i les ganes que tenia de començar amb el seu nou projecte professional. A més, ha assegurat que la fotografia va ser presa en el moment en què es disposava a signar i tancar el contracte.

Aleshores, els seus seguidors van començar a especular sobre el seu nou treball arribant, fins i tot, a plantejar la seva participació a Secret Story. Aquestes teories es trobaven molt lluny de la realitat.

S'ha conegut recentment el nou projecte de què va formar part el col·laborador. A través de les seves xarxes socials ha assegurat que formarà part de l'obra teatral Distinto.

Fa uns dies va publicar el cartell promocional de l'obra en la qual figura en primer pla i s'ha descobert el secret. Això ha fet que anunciï la seva retirada temporal del programa per poder preparar el guió i acudir als assajos.

L'espectacle s'estrenarà al febrer de l'any que ve al teatre José María Rodero. Estava previst per estrenar-se el setembre de l'any 2020, però a causa de la situació de pandèmia va haver de ser ajornat. Està dirigit pel director alacantí Juan Luis Iborra qui serà el nou cap del mític col·laborador.

Amb aquesta nova aventura posa fi a la seva presència en els platós de televisió. El mateix ha assegurat que la seva marxa és temporal, però pot ser que sigui definitiva si les condicions són millors que les que té ara.

Marxa de Sálvame i suposa un cop fort al programa, ja que no està en els millors moments. Molts usuaris de les xarxes asseguren que aquesta decisió de Kiko Hernández evidència la finalitat de l'espai.

Sigui com sigui, ell està encantat amb la seva nova il·lusió i exercirà la seva nova professió amb la mateixa passió i esforç.