Amador Mohedano en un photocall

Amador Mohedano parla dels 20 milions que va deixar Rocío Jurado i no van tornar

Amador Mohedano es pronuncia sobre el polèmic préstec que va fer desconfiar a Rocío Jurado

Amador Mohedano segueix sent l'únic de la família que parla sobre les últimes informacions que envolten el clan. Els rumors sobre què va portar a la chipionera a canviar el testament persegueixen els seus protagonistes, i l'exrepresentant ha trencat el seu silenci.

Queda poc per a l'estrena de la segona part del documental i cada dia surten noves incògnites. Dubtes que s'espera que siguin resoltes amb el diari de Rocío Jurado i que podrien informar sobre el distanciament entre Rociíto i la seva família.

La sorpresa va esclatar després de filtrar que 'La Més Gran' va canviar el seu testament a última hora. Sabia que no superaria la malaltia i va decidir realitzar algunes modificacions per beneficiar a la seva filla. Tot i això, aquest no va ser l'únic canvi que va realitzar perquè un altre va deixar en evidència la desconfiança de la cantant cap a la seva germana.

Amador Mohedano parla dels 20 milions que Rocío Jurado no va recuperar

Sentint que arribava el final, Rocío Jurado va decidir canviar les seves últimes voluntats sense avisar a ningú. Considerava que la seva filla estava en desavantatge respecte a Glòria Camila i José Fernando i va voler beneficiar-la més.

Els seus germans comptarien també amb l'herència d'Ortega Cano, però Rocío només amb la de la seva mare. Per això va decidir fer aquest canvi. Tot i això, la chipionera no es va quedar aquí, també va nomenar marmessora a la seva amiga Ana Iglesias en lloc de la seva germana, Glòria Mohedano.

Aquest moviment ha portat a pensar que la Jurado no confiava plenament en la seva germana ni en el seu cunyat, José Antonio Rodríguez. Una desconfiança que podria haver nascut després que els prestés 20 milions que mai van ser retornats.

De moment, ningú vol entrar a desmentir la informació i esperen que s'emeti la segona part del documental. Tot i això, ha estat Amador qui ha fet un pas alparlant del polèmic préstec.

Mitjançant una conversa amb el paparazzi Jordi Martín, l'exrepresentant ha desmentit que aquest préstec s'hagués dut a terme. Nega amb rotunditat que Rocío li deixés 20 milions a la seva germana Glòria i al seu cunyat i que aquests no l'hi tornessin.

És més, també assegura que entre les germanes no existia cap desconfiança i que la relació era excel·lent.

Les traïcions de Glòria

La venda de la finca 'Els tarongers' va acabar amb la relació de la filla de la cantant i els seus oncles, Amador i Glòria. Rocío va saber més tard que el pou que hi havia a la casa era seu. La seva tieta estava al corrent de tot i era l'única que tenia la còpia del document que ho acreditava, però mai ho va comunicar.

Això va ser suficient perquè la seva neboda comencés a desconfiar de Glòria. Rocío va investigar i va trobar alguns aspectes que no li van agradar i que van provocar el distanciament amb la família.

Segons diuen, la mateixa cantant també havia començat a veure certes actituds amb les quals va creure que s'estaven aprofitant d'ella. Una d'elles, «un préstec d'uns 20 milions de les antigues pessetes, a Glòria Mohedano per part de Rocío, que mai va ser retornat», expliquen.

En un primer testament, Glòria Mohedano i el seu marit van ser nomenats marmessors. Tot i això, alguna cosa va motivar que la cantant acabés traient-los del lloc nomenant a una altra persona.

No va ser fins a la lectura del testament quan la família va saber que cap d'ells gestionaria res. Així, Rocío Jurado va alliberar la seva filla de la supervisió dels béns per part del clan. Un fet que no van veure gens bé els membres i que deixa en evidència que alguna cosa va fer reaccionar a la chipionera.