kiko Rivera a la platja saludant

Les comprometedores fotos de Kiko Rivera que podrien acabar amb el seu matrimoni

Kiko Rivera està vivint una etapa personal molt convulsa que podria empitjorar segons una nova informació

Segons una informació concedida a Sálvame, estan circulant unes imatges de Kiko Rivera que no el deixen en bon lloc.

La vida sentimental del cantant sempre ha format part de les històries més truculentes de la premsa rosa. Totes les seves relacions han estat marcades per la infidelitat i la desconfiança.

Totes les seves parelles han desfilat pels diferents platós de televisió per narrar la seva experiència i intimitats al seu costat. Tots els discursos mantenien la mateixa postura i al·legaven constants enganys per part d'aquest.

Tot i això, des que va conèixer a Irere Rosales, la seva situació personal i sentimental ha fet un gir. Gràcies a ella ha sigut capaç de recuperar-se de les seves addiccions i ha comprès el valor i importància de la família i la fidelitat.

La imatge que els dos han intentat transmetre a través de les seves xarxes i dels mitjans és d'unió i compromís. Malgrat tot, els rumors sobre infidelitats han saltat constantment arribant, fins i tot, a donar-los per veritables.

Després de diversos desacords entre ells, han aconseguit trobar l'equilibri i que cap informació donada per la premsa els afecti personalment. Així ho han arribat a assegurar en les seves intervencions en els programes de la cadena de Fuencarral.

Aquesta setmana aquests rumors han tornat a irrompre en l'esfera mediàtica. En aquesta ocasió ha sigut Carmen Borrego qui llançava la bomba de l'existència d'unes suposades fotografies que posarienel matrimoni al límit.

Kiko Rivera, el seu matrimoni en perill per unes imatges

L'ombra d'una suposada nova infidelitat sobrevola de nou al matrimoni de Kiko Rivera i Irene Rosales. Aquest tipus d'informacions són molt freqüents en el món del cor i cada poc temps salta la notícia d'un suposat nou romanç furtiu.

Els col·laboradors del programa vespertí sempre llancen la notícia i volen que la protagonista visiti el plató per explicar la seva versió. En aquesta ocasió, la dinàmica ha estat una altra totalment diferent.

La nova col·laboradora de l'espai, Carmen Borrego, anunciava al principi de la tarda unes fotos i rumors que li havien arribat. Sense previ avís, va decidir trucar a la seva excompanya de Viva la Vida i exposar-li els fets que coneixia.

Segons aquesta, hi ha unes imatges en què es veu al músic lligant i fent-se un petó amb una noia en el seu últim bolo a Chipiona. Afirma que entre ells es va establir una gran confiança i la complicitat es podia veure a simple vista.

L'afectada no va donar crèdit a les paraules i va assegurar que confiava en el seu marit plenament. Li va treure importància assegurant que fins que no vegi les imatges no ho creurà i que el seu marit no seria capaç de fer allò.

Per restar-li veracitat, Rafa Mora, íntim amic del fill d'Isabel Pantoja, va assegurar que podria tractar-se d'un error. «Han d'haver-li confós amb un noi que s'assemblava molt a ell» va al·legar.

Tot i això, fonts pròximes a la parella assegura que no estan en un bon moment i que si és certa, aquesta informació podria trencar definitivament el compromís. També asseguren que si ell no és capaç de veure el bé que li fa la seva dona és que no la mereix en absolut.

De fet, ella mateixa va assegurar al programa en què col·laborava que no perdonaria una infidelitat per part del seu marit. Es va mostrar molt rotunda i va assegurar que dubtaria la decisió.

Kiko Rivera no s'ha pronunciat encara i les imatges no han sortit a la llum. Amb total seguretat aquesta setmana coneixerem més detalls i serem testimonis d'un nou conflicte televisiu.