Sofía Cristo durant el mes d'hivern

Sofía Cristo no és l'única: Altres famosos que van patir abusos durant la infància

Més d'un famós ha confessat haver passat per aquestes terribles circumstàncies

Sofia Cristo ha sorprès l'audiència de Secret Story després de confessar públicament que va ser víctima d'abusos quan era menor. Sens dubte, un dels secrets més durs de la seva vida i de què ni tan sols la seva mare, Barbara Rey, estava al corrent.

«Jo no tinc una imatge dels meus pares feliços junts», ha començat relatant. «Vivíem amb por que el meu pare matés a la meva mare», ha assenyalat sobre Ángel Cristo.

Encara que aquesta no ha estat la seva confessió més punyent i impactant. «Quan tenia cinc anys vaig patir abusos sexuals. Jo no entenia que era això fins que he anat creixent», revelava completament destrossada.

«Fins ser més gran i per com m'he relacionat amb algunes persones no em vaig adonar. És una persona molt pròxima a nosaltres i mai he volgut explicar-ho. Ho sento molt.

Unes declaracions que han caigut com una galleda d'aigua freda sobre la seva mare, que patia un atac d'ansietat en plató després escoltar-la. «La meva nena, la meva nena, t'estimo amb el meu cor i amb la meva ànima. Filla meva, perdona'm», cridava plorant i enfonsada.

La tràgica història de Nieves Herrero

Lamentablement, ella no és l'única famosa que ha compartit el trist relat d'uns abusos a la seva infància. I és que hi ha testimonis tan esgarrifoses com el de Nieves Herrero, que va decidir compartir-ho fa uns anys al diari Público.

La veterana periodista deixava a tothom impactat quan explicava el tràgic incident de la seva infància. «Recordo les mans i les pessigolles. Les seves pessigolles que no havien d'existir perquè arribaven on no havien d'arribar».

«Eren mans de plom, mans que pesen. Des de llavors sento que hi ha mans de plom que pesen a l'ànima».

Per a ella, compartir-ho va ser com una mena de teràpia. «És treure pes a la consciència, és denunciar i visibilitzar un enorme problema de la nostra societat que hem d'eliminar sencr», manifestava.

El dur testimoni de Laura Escanes

Laura Escanes també passava per un tràngol similar sobre el qual parlava en el seu llibre. La dona de Risto Mejide trencava el seu silenci i parlava obertament sobre el tema.

«No sé on estaràs ara, però sí que sé que això ho duràs clavat a la teva ment per sempre. Jo no sóc culpable, jo no em vaig deixar. Jo confiava en tu, i tu et vas aprofitar de mi. De la meva inestabilitat i de la meva ànima trencada», retreia al seu agressor.

I aquesta no és una qüestió que afecta només a dones, sinó que malauradament hi ha homes que també han vist trencades les seves infàncies per l'atac d'un depredador sexual.

Enrique del Pozo, víctima d'un capellà

El cantant Enrique del Pozo compartia el terrible abús que va patir per part d'un capellà, que a més era el seu professor de Matemàtiques.

«Em va portar a la seva habitació, va treure el penis i va començar a masturbar-se, em va agafar la mà perquè seguís jo», explicava.

«En aquell moment vaig sentir molt rebuig, li vaig treure la mà i ell va ejacular. Això només va ocórrer una vegada. Estava intern i els caps de setmana ell em buscava».

El terrible passat de Pamela Anderson

Pamela Anderson declarava al Festival de Cannes de 2014 que quan tenia sis anys, la seva mainadera va abusar d'ella. I més tard va ser violada pel germà d'un amic seu.

«Ell tenia 25 anys i jo en tenia 12. Va decidir que m'ensenyaria a jugar al backgammon, el que va acabar en un massatge a l'esquena, que va conduir a una violació». I el seu infern no acabava aquí, ja que va patir nombrosos abusos per part d'un company de col·legi.

«Va decidir que seria divertit violar al costat de sis amics més», confessava. I aquests són només alguns dels testimonis de moltes altres cares conegudes.

Charlize Theron va ser abusada pel seu propi pare, Oprah Wenfrey va ser víctima d'una violació i va patir abusos constants entre els 10 i els 14 anys. Igual que Marilyn Manson, que va arribar a sentir-se un esclau sexual del seu veí. Una experiència traumàtica que li va canviar per sempre i el va convertir en un jove problemàtic.