Primer pla de David Broncano en un photocall

David Broncano té nova parella: una coneguda actriu espanyola

David Broncano està sortint amb una noia molt famosa

El 2021 no va començar bé, sentimentalment parlant, per a David Broncano, de 35 anys. I és que el presentador de 'La Resistencia' al gener va posar fi a la relació que tenia amb la tenista Paula Badosa.

No obstant això, ara l'amor li torna a somriure. Segons s'ha publicat avui, està sortint amb una famosa del nostre país.

De qui es tracta? De l'actriu de Salamanca Silvia Alonso, de 31 anys.

David Broncano torna a estar enamorat

La revista 'Semana' avui ens ha sorprès amb l'exclusiva d'aquesta nova relació. Ha publicat imatges dels joves passant-s'ho d'allò més bé junts i deixant clara la complicitat que tenen. Bona mostra d'això són els somriures que es dediquen, les abraçades que es fan i les carícies que s'intercanvien.

A més, la publicació dona detalls de com va néixer aquesta història d'amor. En aquest sentit, exposa que va començar quan Silvia va anar al programa que David presenta a Movistar+. Ràpidament van congeniar i l'entrevista va estar plena de moments divertits en què es notava el feeling.

Des d'aquest moment, van començar a veure's i sembla que la relació va vent en popa. D'aquí que, per exemple, se'ls hagi fotografiat junts en un concert a Rivas, on se'ls veu rient, cantant, ballant i fins i tot abraçant-se.

A més, segons el mateix mitjà, han aprofitat uns dies per a fer una escapada a Andalusia. Viatge que els ha servit per a viure més plenament i intensament la seva història d'amor.

Silvia Alonso, la dona que ha conquistat David Broncano

La jove sempre ha volgut mantenir la seva vida privada allunyada de les càmeres. És molt discreta en aquest sentit i ha optat perquè únicament se la conegui per la seva trajectòria professional, que, malgrat la joventut de Sara, ja és bastant extensa.

El 2010 va fer el salt a la fama donant vida a Almudena a la sèrie 'Tierra de lobos'. Després d'aquest paper, en van arribar d'altres en famoses produccions de televisió com 'Amar es para siempre', 'La que se avecina' o 'Sin identidad'.

Feines que va combinar amb actuacions en una gran quantitat de pel·lícules. Ens referim a 'Musarañas' (2014), 'La corona partida '(2016), 'Señor, dame paciencia' (2017) o 'Hasta que la boda nos separe' (2020).

Això sense passar per alt que ha fet diverses incursions en el teatre. Ha participat en obres com 'Mucho ruido y pocas nueces' o 'Sexo 10.0'.

Com hem dit, sempre ha sigut molt discreta respecte a la seva vida sentimental. Tanmateix, la fama ha fet que se l'hagi relacionat amb actors com Álex García, amb qui ha treballat en diverses ocasions.

David Broncano i el seu passat sentimental

El presentador sembla que és feliç amb Sílvia, després de la ruptura amb Paula Badosa.

Això sí, no és la primera vegada que surt amb algú del món de la interpretació. Cal recordar que fa temps va tenir una relació amb Adriana Ugarte, coneguda per haver actuat en sèries com 'El tiempo entre costuras' o 'Parot' i films com 'Palmeras en la nieve'.

Sense oblidar, per descomptat, que també se l'ha relacionat amb Cristina Teva o Ingrid García Jonsson.

Sigui com sigui, ara és feliç. En Silvia ha trobat totes les qualitats que busca en una dona i sembla que la relació va com una seda. Això sí, de moment cap dels dos ha volgut confirmar o desmentir la relació.