Primer pla de María Teresa Campos amb mascareta

María Teresa Campos apunta al seu entorn: «M'estan amargant l'existència»

Les polèmiques familiars de les Campos estan acabant amb la paciència de María Teresa Campos

María Teresa Campos està al límit de desbordar-se a causa de la quantitat de fronts que té oberts. Les polèmiques familiars l'han situat al centre de totes les mirades i de la premsa del cor.

El clan travessa un mal moment. Des que les Campos van deixar l'elevada posició que tenien als programes televisius, s'han convertit en el principal objectiu de la premsa per la qual treballen.

Fa anys era impensable que formessin part dels temes d'actualitat pels conflictes que tenen i l'actitud que mostren darrere les càmeres. La realitat que estan vivint ha fet que experimentin unes sensacions que no són les que desitjaven.

La sonada i dolorosa ruptura de la matriarca amb Bigote Arrocet o la tensa relació entre Carmen i Alejandra són alguns dels temes que les situen al focus mediàtic. De fet, totes les informacions apunten a una fragmentació de la unió familiar que pretenen vendre.

Totes mostren un gran discurs televisiu que, en molt poques ocasions, aconsegueixen sostenir. Aquesta setmana una coneguda revista del cor ha revelat unes declaracions privades de María Teresa Campos que no deixen en bon lloc les seves filles.

María Teresa Campos, al límit per culpa de les seves filles

La situació personal i professional de la mítica presentadora està travessant una mala ratxa. Des que es va suspendre el seu programa, 'Qué tiempo tan feliz', no s'ha tornat a posar davant d'una càmera i els projectes professionals que tenia han desaparegut.

Això la va desesperar molt, ja que es va veure forçada a jubilar-se sense haver-ho meditat prèviament. A més, les constants publicacions sobre els problemes entre els seus familiars no afavoreixen l'estabilitat de la matriarca.

En l'actualitat rosa té diversos fronts oberts que no és capaç de gestionar per la cruesa amb què es presenten. Després de dos anys desaparegut, el seu exnòvio ha tornat a la televisió per a formar part de l'elenc de concursants de 'Secret Story'.

Fonts properes a ella han assegurat que aquesta nova aventura del còmic ha obert velles ferides que la presentadora creia tancades. A més, la batalla televisiva entre la seva filla petita i la seva neta està portant la seva estabilitat emocional al límit.

Arran d'una publicació que ha sortit, hem descobert que la situació de la comunicadora no és tan idíl·lica com pretenen fer veure a l'audiència. El seu entorn més proper s'ha pronunciat i ha fet evident la preocupació que senten per ella.

Asseguren que està passant un dels pitjors moments de la seva vida. La reaparició mediàtica del seu ex ja li suposa un mal tràngol, però les declaracions que està fent a 'Secret Story' l'estan devastant.

Segons la informació, ella mateixa ha demanat que no se li pregunti més pel seu ex i prega que no se la vinculi amb ell en cap aspecte. De fet, ha exigit al programa que no esmentin el seu nom ni preguntin per ella a Bigote.

S'ha volgut desvincular del pas del seu ex pel concurs i ha assegurat que li és igual el que passi dins. Li desitja el millor i que guanyi, si cal, però prega que pari de fer declaracions i de mentir sobre la ruptura.

L'entorn de Maria Teresa assegura que la periodista no suporta l'espectacle vergonyós que ofereixen les seves filles en les intervencions. «No em deixen viure tranquil·la», ha arribat a confessar a les seves amistats.

Les assenyala directament com les principals culpables de tots els seus mals. Després de suportar tantes coses, no va aguantar més la pressió i va explotar assegurant que «les meves filles m'estan amargant l'existència», segons ha publicat la revista 'Semana'.

No entén els motius que han fet que les seves filles hagin començat una guerra pública de tal magnitud. Assegura que ja tenen prou enemics com perquè ara es barallin entre elles.

La polèmica constant que viu la presentadora està fent que perdi la paciència i la força per a seguir endavant. Les filles han de posar fi a aquesta guerra d'egos absurda i atendre els crits d'auxili de la seva mare. Al cap i a la fi, han de fer el que sigui millor per a ella.