La periodista Sara Carbonero en el photocall d'inauguració de Ruber Internacional: Centre Mèdic Maso en Madrid

Sara Carbonero confessa que està «il·lusionada» després dels últims rumors sentimentals

Sara Carbonero confirma que hi ha una persona a la seva vida sentimental

Sara Carbonero va deixar sense alè als seus seguidors quan va confessar que se separava d'Iker Casillas. Van saber acabar la història a temps i ara tenen molt bona relació. De fet, la periodista ja ha passat pàgina.

La de Corral de Almaguer és un dels personatges més estimats de la televisió i tothom desitjava tornar a veure-la somriure. En un primer moment se la va relacionar amb el cantant Pablo López, però va ser un altre artista qui va aconseguir seduir-la.

Carbonero ha aconseguit mantenir-se en un segon pla des que va sortir a la llum la notícia del divorci, però el seu ex ha protagonitzat diversos escàndols. Tot fa pensar que Sara va tenir una història d'amor amb Kiki Morente, encara que cap dels dos ho ha confirmat.

Al seu moment, un amic íntim de Kiki va parlar amb la premsa per a confirmar que Carbonero era una membre més de la família Morente. No obstant això, aquest estiu ha transcendit una notícia sorprenent: han trencat. I, pel que es veu, Sara ja té una altra nova il·lusió ocupant la seva vida amorosa.

La presentadora ha signat diversos contractes que prometen convertir-la en una estrella del món de la comunicació. Pròximament serà la protagonista d'un videoclip musical, i en la presentació d'aquest projecte ha parlat del que tothom esperava.

Sara Carbonero torna a ser feliç: «Hi ha temps per a l'amor»

Sara estava completament enamorada d'Iker, i per això va trigar molt de temps a allunyar-se'n, o almenys això és el que explica el seu entorn. Tot i així, poc després de la separació va començar a festejar amb Kiki Morente, però sembla que la relació no ha durat gaire.

La periodista en cap moment va confirmar que estigués amb el cantant i tampoc s'ha pronunciat sobre la suposada ruptura, així que pot ser mentida. És possible que segueixin junts, sobretot després d'escoltar les últimes declaracions d'ella.

«Estic il·lusionada amb tot, amb la vida, que és molt bonica. Hi ha temps per a tot, fins i tot per a l'amor, però lel més important és la salut».

Carbonero va ocupar la portada de totes les revistes quan es va filtrar que suposadament havia trencat amb Kiki, i de seguida se la va relacionar amb un altre home. Alguns reporters asseguren que està coneixent un exnòvio de Lara Álvarez, però ella prefereix mantenir-se al marge dels rumors.

Sara Carbonero, sobre el seu estat d'ànim: «de meravella»

La presentadora no vol entrar a desmentir les notícies que s'han publicat sobre ella, tot i que assegura que està molt contenta. Té una actitud que fa pensar que torna a estar enamorada, però ningú sap qui li ha robat el cor.

Recentment ha assistit a l'estrena d'un videoclip i ha fet unes declaracions bastant sucoses. El matrimoni amb Iker és cosa del passat, així que ara està centrada en la seva vida professional i en les seves noves aventures sentimentals.

«No entraré a aclarir absolutament res perquè tot va bé i no tinc res a dir. Estic de meravella, però hi ha moltes coses en què no entraré perquè seria una bogeria i no hi ha temps».

Carbonero vol deixar clar que sempre es portarà bé amb Casillas, perquè tenen una família en comú i no van acabar malament la relació. Assegura que l'ajudarà en tot el que pugui, ja que l'aprecia molt.

Sara té molts projectes que està desitjant portar a la pràctica, i prefereix parlar d'això abans que aprofundir en la seva intimitat. Només ha confirmat que està il·lusionada, però no ha donat cap pista de qui és l'afortunat.

«Els propers mesos vull estar tranquil·la», ha demanat a la premsa. Comprèn que han de fer la seva feina, però «quin estiu m'heu fet passar...!».