Nagore Robles, molt somrient a càmera

L'inesperat retret de Nagore Robles a Antonio David: «Ets aquí per la teva exdona»

Nagore Robles i Antonio David es van enfrontar fa anys per Rocío Carrasco

Abans de la docu-sèrie, Rocío Carrasco ja era objecte de debat a Telecinco, perquè anys enrere ja hi havia bàndols que es posicionaven d'un costat o d'un altre.

I mentre la majoria confiava en la paraula d'Antonio David, hi havia qui com Nagore Robles dubtava de la seva paraula. De fet, la presentadora no dubtava a defensar la filla de 'la Més Gran' dels atacs del seu ex.

Això provocava una topada entre Nagore i el pare de Rocío Flores quan tots dos eren col·laboradors de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. I és que a més de compartir plató, també havien forjat una bonica amistat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Una amistat, però, que es va veure posada a prova en treure a la llum el tema de Carrasco, on a l'exguàrdia civil se li notava de lluny el menyspreu que sentia per ella. Sobretot, en un moment força complicat, quan l'any 2016 Rociíto es casava amb Fidel Albiac.

Una data molt assenyalada, ja que just en aquest mateix any perdia per sempre al seu segon fill. Tal com ha relatat Rocío en el seu documental, David Flores estava convidat a l'enllaç, però quan va arribar setembre el nen no va tornar a casa en la data acordada.

Des de llavors, Carrasco no ha tornat a veure el seu fill, qui es quedava a viure a Màlaga amb el seu pare i la seva germana. «Tothom sap que en aquests dies hi ha molt d'amor», explicava Nagore en el programa.

«Hi ha dues persones a les quals els vull enviar un petó molt fort i desitjar-los que siguin molt feliços, que són Fidel i Rocío. Així que, un petó molt fort i que sigueu molt feliços», aprofitava per felicitar-los en directe.

Una cosa que no li va fer gens de gràcia a Antonio David, que es limitava a explotar fent-li una pregunta molt compromesa a la seva companya: «Qui et cau millor, ella o jo?».

Davant d'això, Nagore Robles tractava de mantenir-se imparcial: «No em facis triar, perquè es pot tenir afecte a dues persones». «Però quin afecte li has pogut agafar, si la coneixes de fa tres dies?», preguntava indignat el marit d'Olga Moreno. Al qual Robles deixava molt clar que «en tres dies m'ha conquistat».

Nagore Robles va posar al seu lloc a Antonio David

La presentadora no dubtava a deixar per terra al col·laborador i retreure-li que havia entrat a la televisió gràcies a la seva exdona. «Em nego que diguis que el capítol està tancat perquè, després de disset anys, segueixes parlant amb ràbia», recalcava.

Així, afegia que «cadascú hem arribat aquí per una cosa. Tu vals i ho has demostrat, igual que ho hem demostrat nosaltres. Cadascú tenim el nostre mèrit propi, ningú ens ho dona».

En aquell temps, ell ni s'imaginava el que l'esperava anys després, ja que una docu-sèrie canviaria la seva vida i la de la seva família per sempre. I és que Rociíto ha destrossat completament la seva imatge, deixant-li fins i tot sense feina.

Després saltar l'escàndol del documental, l'exguàrdia civil era acomiadat de manera fulminant i sense més explicacions. Però més tard, la productora de 'Sálvame' assegurava que era perquè no podien comptar amb un maltractador en la seva plantilla.

No obstant això, hi ha qui segueix creient que es tracta d'una exigència de part de Carrasco a l'hora de trencar el seu silenci després de més de 20 anys. D'altra banda, la veritat és que des del març ja res ha tornat a ser el mateix, ni tan sols per a 'Mediaset', que està pagant molt cara la seva postura davant de la docu-sèrie.

De fet, 'Sálvame' ha patit una gran pèrdua d'audiència a causa del suport sense precedents que li han mostrat a la filla de Rocío Jurado. Però, ja no només per això, sinó per haver-la fitxat com a nova defensora de l'audiència. Un pla que, a la fi, no els ha acabat de funcionar.