Belén Esteban i Miguel Marcos somrients i posant junts per a la premsa

«Sabem moltes coses de Belén Esteban i el seu marit»

La col·laboradora de 'Sálvame' està en el punt de mira d'un dels seus companys

Fa setmanes que Belén Esteban no apareix als mitjans. El motiu principal és l'escapada que ha fet amb el seu marit, Miguel Marcos, aprofitant els últims dies de vacances. Junts van anar a visitar la seva filla al Regne Unit i van anar a un casament. 

Però la tornada a la rutina gairebé sempre és dura. Amb la seva arribada a 'Sálvame', Belén Esteban ja ha hagut de suportar les crítiques de Ylenia Padilla i s'ha enfrontat a un altre dels seus companys. Es tracta de Kiko Jiménez i de la seva parella, Sofia Suescun. 

Belén Esteban, l'objectiu de Kiko Jiménez i Sofia Suescun

El col·laborador del programa i la seva parella han volgut convertir-se en protagonistes de la premsa rosa. Per això, ara que no treballen tant a la televisió com abans, han optat per concedir una exclusiva a la revista 'Lecturas'.

En aquesta exclusiva, entre altres coses, han atacat alguns dels companys de 'Sálvame' i, sobretot, Belén Esteban.

Sembla que estan molestos amb l'actitud que mostra amb ells i s'ho han pres com a detonant per atacar-la sense contemplacions. A més, l'han volgut «advertir» d'alguna manera.

Ho han fet de la pitjor manera, comunicant que «sabem moltes coses de Belén Esteban i el seu marit». Així, exposen que si arriba el moment, no dubtaran a fer pública tota la informació que tenen del matrimoni per tal d'enfonsar-los. D'aquesta manera, la posen en dubte i, per descomptat, guanyen diners.

Però això no és tot. El jaenès i la navarresa tenen clar que arribarà el dia en què Esteban i el seu marit posin fi a la seva relació. «Quan ho deixi amb Miguel cremarà tot».

Aquestes declaracions segur que no deixaran indiferent a la «princesa de poble». Possiblement no dubtarà a respondre de forma contundent a 'Sálvame', així que caldrà esperar per conèixer la seva reacció.

Kiko Jiménez i la seva parella no ho deixaran

De la mateixa manera, Kiko i Sofia han aprofitat aquesta exclusiva per negar els rumors de la seva ruptura. Uns rumors que es van estendre després que Jorge Javier Vázquez confirmés que Maite Galdeano, la mare de Sofia, li havia dit. 

Sobre la qüestió, han estat molt clars: «És fals i ens ha fet mal». Unes paraules a les que Suescun ha afegit: «Sabem que la meva mare no ha estat, però tampoc posem en dubte la paraula de Jorge».

Així mateix, ha comentat: «Estem preocupats. Pot ser una suplantació d'identitat. No sabem qui està darrere de tot això».

Amb aquestes declaracions, han deixat clar que el seu amor segueix en marxa i que si algú desitja que es separin, no ho aconseguirà. Tanmateix, han afirmat rotundament que no permetran que se'ls fereixi de cap manera.

El públic reacciona a les crítiques de Belén Esteban

Després de publicar-se l'exclusiva, molts seguidors de 'Lecturas' han volgut parlar. Especialment, sobre els atacs a Belén Esteban, on s'ha vist clarament qui està a favor de qui. 

A les xarxes socials, han deixat molts missatges on posen en evidència la parella. «Els 'ninis', sense ofici ni benefici, necessiten diners per casa», deien. 

També afegien: «Sofia i Kiko són verí humà», «són uns vividors, un per l'altre» o «carronyaires, si no teniu res a explicar us fiqueu amb els altres per tal de seguir en primer pla. No teniu vergonya».

Això sense oblidar que altres lectors han afegit: «Sou els rebentats de Telecinco. Com que no van ser cridats per al nou programa, ara han de buscar protagonisme carregant contra altres companys. Que Esteban els doni ja el carnet d'identitat a aquests dos poca-vergonya».