Primer pla d'Alba Carrillo amb un gran somriure

Alba Carrillo confirma una notícia sobre Jorge Pérez que ho canvia tot

Alba dona l'estocada final a qui fos el seu amant

Alba Carrillo tornava aquest dijous a un plató de televisió després de l'entrevista de dissabte passat de Jorge Pérez i la seva dona a 'Déjate querer'.

Alba volia parlar després de la versió de l'exguàrdia civil sobre què va passar aquella nit a la festa de la productora Unicorn entre ella i el guanyador de 'Supervivientes 2020'. La model ha tingut clar que el seu amic i company, abans que passés tot, l'ha «defraudada» després de veure la seva entrevista amb Paz Padilla.

Alba ja no aguanta més tanta falsedat

Sens dubte, el que més ha decebut Alba Carrillo és que aquest hagi decidit prendre mesures legals contra ella i Marta López. Ho va fer després d'allò que es deia sobre què hauria passat en aquell saló després d'una nit boja en què van ser enxampats a la discoteca El Principito.

«Només se n'ha sentit una part, perquè la meva dona i jo vam prendre la decisió que això no s'havia de resoldre en un plató. Hi ha un procés judicial obert», eren les paraules de Jorge que deixaven sense alè Alba, que no troba el motiu pel qual ha actuat així.

Primer pla d'Alba Carrillo amb un gran somriure
Alba no ha callat després de veure l'entrevista de Jorge Pérez. | GTRES

Les seves paraules han estat retretes per l'ex de Fonsi Nieto. «Seré molt primmirada perquè vull tancar el tema. Tornen a faltar a la veritat, aquesta vegada tots dos, encara que el que menteix és ell perquè ella fa cas al seu marit», així ha començat el seu discurs a 'Ya es mediodía'.

La model no calla davant les mentides del càntabre

«Ell m'ha defraudat com a persona, perquè jo no he construït la meva vida sobre una mentida», deia mentre s'anava escalfant per moments. Alba continua mantenint que ha actuat bé en tot aquest assumpte i no reconeix el relat que ha explicat a 'Déjate querer' el seu examant. «No m'he sentit identificada per res, tinc clar que jo he agafat els meus fills i els meus estris i he pres decisions», prosseguia.

«I he perdonat des de les entranyes i des de la veritat. Construir des d'una mentida, no ho sé. Per a mi està supertancat, ho vaig tancar al novembre. Hi ha persones tan atractives i amb un cervell tan buit que crec que el seu físic és un regal de consol. Continuo sense ser una 'roba marits', llangardaix i totes aquestes barbaritats que diuen. Perquè la persona que va parlar per primera vegada desitja tornar a moure el vesper. He plorat una miqueta, no ho negaré», ha confessat Alba davant Verónica Dulanto.

El testimoni que no ha convençut Alba Carrillo

Recordem que el càntabre no va amagar ser protagonista d'aquelles imatges de flirteig màxim amb Alba a la festa de Unicorn, però no va anar més enllà. «Hi ha unes imatges i jo em faig responsable dels meus actes l'endemà», va assegurar davant de Paz Padilla.

A més, sobre la seva dona, aquest va sostenir el següent: «Ella no ha dubtat de mi, però les imatges no li van agradar gens, és clar. Però tot va ser desproporcionat… Van arribar a desitjar la meva mort», explicava de manera impactant. Per si no n'hi hagués prou, aquest va revelar que «m'he sentit especialment decebut amb una persona, una dona a qui preguntaria per què». 

La veritat és que l'única cosa que busca ara a la seva vida és centrar-se en la seva família, especialment en la seva relació amb la seva dona Alicia Peña.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!