Primer pla de Nacho Palau

Nacho Palau dona una notícia sobre la malaltia que emociona la seva família

Nacho Palau s'ha assegut a 'Déjate Querer' per explicar la veritat

Nacho Palau s'ha convertit en el protagonista del cap de setmana gràcies a la seva valentia. Ha pronunciat un discurs que està causant sensació. S'ha assegut a 'Déjate Querer', ha parlat amb Paz Padilla sobre la seva malaltia i el to de la conversa ha cridat molt l'atenció. L'escultor assegura que té més força que mai, que ha superat la por i que d'aquí poc estarà recuperat.

Nacho Palau es va fer conegut per la seva relació amb el cantant Miguel Bosé, però sempre ha estat a la seva ombra. El problema és que fa uns anys va trencar amb l'artista, tenien quatre fills en comú i en aquell moment va començar una guerra complicada. L'assumpte es va traslladar als tribunals i la justícia encara ha de dictar sentència. De moment, no hi ha cap resultat concloent.

Fotomuntatge de Miguel Bosé i Nacho Palau
Nacho Palau ha arribat a un acord important. | CatalunyaDiari
 

Nacho va mantenir una conversa amb Miguel quan va descobrir que estava malalt i de seguida van arribar a un acord. El fill de Lucía Bosé es va comprometre a fer-se càrrec dels nens fins que tot estigués solucionat. Està tenint un comportament excel·lent i Palau li ha enviat un missatge d'agraïment.

Nacho ha fet una exclusiva relacionada amb la seva malaltia que ha cridat l'atenció dels espectadors de 'Déjate Querer'. Segons explica, el càncer l'ha acostat al pare dels seus fills i actualment manté una relació força cordial amb ell. Tant és així que Miguel ha arribat a afirmar en la seva última entrevista que el seu ex «és un gran home». Segons sembla, han deixat la rancúnia de banda.

Palau tenia una vida molt còmoda al costat del cantant, però es va adonar que no era feliç. Suposadament, Bosé té un caràcter molt autoritari i no es posaven d'acord a l'hora de cuidar els fills que tenen en comú. La situació va anar empitjorant amb el pas del temps i el valencià va decidir separar-se, després de pensar que era l'única solució.

Nacho Palau emociona Paz Padilla

Nacho està lluitant contra el càncer, un problema que lamentablement Paz Padilla ha hagut de viure molt de prop. Recordem que la presentadora va perdre el seu marit el 2020 per la mateixa malaltia. Per això, aquest és un assumpte que l'afecta molt. Paz ha donat la mà al convidat i gràcies al seu suport ha estat una entrevista molt emotiva.

Foto de Nacho Palau
Nacho Palau ha estat entrevistat a Telecinco. | Instagram @nachopalau
 

La família de Palau està emocionada, especialment la seva mare, que també ha tingut problemes molt seriosos de salut. Es diu Lola Medina i ha participat en alguns programes de Telecinco. Es va estrenar a 'Sábado Deluxe' parlant de Miguel Bosé. El seu discurs sempre ha estat igual i en cap moment ha atacat l'artista, l'únic que ha fet ha estat defensar el seu fill.

Palau ha explicat que està tirant endavant gràcies al suport del seu xicot Cristian Villela, que va haver d'instal·lar-se a casa seva. Una coneguda revista va anunciar que havien posat fi a la seva relació, però és un rumor completament incert. Això sí, l'escultor ha reconegut que han viscut una petita crisi.

Nacho Palau ha tornat a triomfar a Telecinco

Nacho era un gran desconegut fins que va decidir participar a 'Supervivientes 2022'. Els espectadors de Telecincoel van convertir en una estrella i de seguida van empatitzar amb el seu dolor. Mai va parlar de Miguel Bosé, només va concursar al programa per guanyar diners i mantenir els seus fills.

Palau ha confirmat la gran informació: la seva recuperació és cada cop més a prop. Ha viscut situacions complexes, però el tractament per fi ha donat bons resultats.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!