Primer pla de Tamara Falcó.

Tamara Falcó ja no pot amagar la notícia del seu embaràs i anuncia el més esperat

Molts sospiten que Tamara Falcó pot estar esperant el seu primer fill

Tamara Falcó és, sens dubte, una de les grans protagonistes del món del cor. Ho és des de fa uns mesos, amb la seva separació i posterior reconciliació amb Íñigo Onieva,  i  ho serà pel seu esperat casament fixat per al pròxim estiu.

Això, sense oblidar que forma part duna de les famílies més mediàtiques d'Espanya i tot el que això comporta, que es va veure perfectament en la ruptura de la seva mare, Isabel Preysler, amb Mario Vargas Llosa.

La col·laboradora d' 'El Hormiguero' sempre s'ha obert davant de la premsa i fins i tot no va tenir objeccions a l'hora de fer un documental a Netflix sobre la seva vida.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Foto de Tamara Falcó somrient a 'El Hormiguero'.
Tamara Falcó passa per un gran moment personal | Atresmedia

Ara, però, tots els focus continuen posats sobre ella amb motiu del casament que celebrarà l'estiu que ve amb el seu promès.

D'altra banda, moltes vegades es mostra tan sincera que no té problemes a l'hora de parlar de temes íntims i delicats de què qualsevol altre famós evitaria parlar en públic. Així, recentment, Falcó ha parlat per a la revista Diez Minutos i s'ha sincerat sobre el casament i també sobre el seu embaràs. Cal recordar que fa unes setmanes sonaven rumors d'embaràs, cosa que al seu moment va voler desmentir.

Sobre el casament, Tamara Falcó admet que està «nerviosa» i «estressada», però també «molt emocionada». Reconeix que encara no sap si portarà «un o dos» vestits aquest dia tan especial i ha deixat clar que Onieva «està molt involucrat» en la preparació de l'enllaç.

Tamara Falcó assegura estar preparada per convertir-se en mare

Sobre el seu embaràs, la 'marquesita de Griñón' ha sorprès tothom confessant una cosa inesperada que no havia explicat fins ara. Amb 41 anys, la filla d' Isabel Preysler ha reconegut que «no em queda més remei que quedar-me aviat». «No me'n queda cap altra!», se sincerava Tamara.

Amb les seves paraules deixava clar que la seva intenció és quedar-se embarassada més aviat que tard. D'aquesta manera, no falta gaire perquè un nou nadó arribi al clan Preysler. De fet, si passés, això culminaria la felicitat de Tamara Falcó, després d'uns últims mesos del 2022 molt complicats.

Tamara Falcó i la seva parella Iñigo Onieva
Tamará Falcó està molt il·lusionada preparant el seu casament amb el seu xicot, Íñigo Onieva | GTRES

Queda clar, doncs, que a la 'marquesita de Griñón' li encanten els nens. De fet, gaudeix exercint el seu paper de tieta cuidant els seus nebots, els fills d'Ana Boyer. I és que més d'una vegada hem pogut veure-la presumint a les seves xarxes socials de les estones que passa amb els petits, a qui estima molt.